Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruokaväärennökset
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruokaväärennökset
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
3 tapahtumat,
Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. “Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein" työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024 Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä. […]
KIKE markkinakatsaukset: Pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälistymisen keinot
KIKE markkinakatsaukset: Pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälistymisen keinot
Ajankohtaisista viennin aiheista tiedottavat KIKE Markkinakatsaukset jatkuvat jälleen. Seuraava katsaus pidetään 4.4. klo 10 – 12 Zoomissa. Tule poimimaan parhaat neuvot ja kartuttamaan vientiosaamistasi. Ilmoittaudu […]
WiseFood-hankkeen Create & Innovate -työpaja, Turku
WiseFood-hankkeen Create & Innovate -työpaja, Turku
Kenelle: Opiskelijat, aloittelevat yrittäjät tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Erityisesti ruoka- ja elintarvikealalta, mutta kaikki tervetulleita tilaisuuteen ja pitchaamaan! Voit pitchata lyhyesti oman ideasi tilaisuudessa. Paikalla mukana mentoreita […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
4 tapahtumat,
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Maatalouden kestävyysmurros – silta yli alkutuottajan ja kuluttajan välisen kuilun?
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Maatalouden kestävyysmurros – silta yli alkutuottajan ja kuluttajan välisen kuilun?
Huhtikuun Ruokasektorin tutkimustiistaissa pureudutaan oikeudenmukaiseen kestävyysmurrokseen sekä alkutuottajan ja kuluttajan vuorovaikutukseen. Aihetta avaa tutkimuspäällikkö, erikoistutkija Mikko Weckroth Luonnonvarakeskuksesta. Teamsissä, 9.4. klo 9-10 Mikko toteuttaa parhaillaan […]
Miten tarttis markkinoida niin, että se olisi helppoa, kivaa ja toimivaa? Viestintää ruokamatkailuyrittäjälle, webinaari
Miten tarttis markkinoida niin, että se olisi helppoa, kivaa ja toimivaa? Viestintää ruokamatkailuyrittäjälle, webinaari
Mistä on kyse? Kitti tuo webinaariin ajankohtaisimmat tuulahdukset somesta sekä helposti arkeen sujahtavat käytännön vinkit, jolla viet somepresenssisi astetta pidemmälle. Kitti tavoittaa asiakkaansa Satokausikalenterin somekanavista kuukausittain 1,1 miljoonaa […]
Osta ja myy -treffit Savonlinnassa
Osta ja myy -treffit Savonlinnassa
Ruokapalveluyrityksille, ruoantuottajille ja jatkojalostajille suunnattu Osta ja myy -treffit järjestetään ti 9.4.2024 klo 13-16 Savonlinnassa Samiedun Paviljonki, Rajalahdenkatu 4. Treffien tavoitteena on, että ravintola- ja […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
6 tapahtumat,
ETS: ChemBio Finland & Kemian Päivät: Uusien elintarvikeinnovaatioiden haasteet EU:ssa
ETS: ChemBio Finland & Kemian Päivät: Uusien elintarvikeinnovaatioiden haasteet EU:ssa
ChemBio Finland 2024 järjestetään 10.–11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. ChemBio Finlandin ja Kemian Päivien yhteydessä järjestetään Elintarviketieteiden Seuran seminaari: UUSIEN ELINTARVIKEINNOVAATIOIDEN HAASTEET EU:SSA 10.4. klo 12-15 Puheenjohtaja: Mari […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari
Tarjolla monipuolinen kattaus kotimaisen kalan käytöstä muun muassa kuluttajien ajatuksia, kalan ravitsemuksellista roolista ja ammattikeittiökyselyn tuloksia. Milloin? 10.4.2024 klo. 13.30–15.00 Kenelle? Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
4 tapahtumat,
Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki
Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on liiketoimintaa […]
Ilmastoriskityöpaja 2, Pohjois-Savo
Ilmastoriskityöpaja 2, Pohjois-Savo
Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja muihin ilmastonmuutoksen tuomiin riskeihin voidaan varautua? Mitä muita riskejä tunnistetaan […]
Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle – Hiililounas-hankkeen tulosseminaari
Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle – Hiililounas-hankkeen tulosseminaari
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tilaisuus järjestetään 11.4.2024 Turussa, Medisiina D:ssä, Säätiö-salissa, ja siihen voi osallistua myös etäseurannan kautta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja […]
Kysy ja keskustele ruokavalinnoista! Ruoka-alan ammattilaiset mukana keskustelussa
Kysy ja keskustele ruokavalinnoista! Ruoka-alan ammattilaiset mukana keskustelussa
Millaista ruokaa haluan lautaselleni vuonna 2040? Pohdimme yhdessä, mikä vaikuttaa ruokavalintoihimme ja miten voimme varmistaa, että lautasiltamme löytyy jatkossakin maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Tule mukaan […]
3 tapahtumat,
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostoitumistapahtuma Louella ja etänä
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostoitumistapahtuma Louella ja etänä
Paikallista, uudistavaa ja kestävää tuotantoa – Tule keskustelemaan ja vahvistamaan kotimaisten toimijoiden verkostoa! Kuinka sinä voisit osallistua reilumman ruoantuotannon rakentamiseen? Mitä tarvitaan, että ruokapöytään olisi […]
Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari
Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari
Kutsumme Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjiä edellisvuosilta kehittämään tulevaa Lähiruokapäivää kanssamme 12.4. klo 13-14:30 järjestettävään webinaariin. Missä vaiheessa vuoden 2024 Lähiruokapäivän suunnittelu valtakunnallisesti on? Mitä asioita nousi esiin […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
The food system transition in Finland – role of disruptive production technologies, Helsinki
The food system transition in Finland – role of disruptive production technologies, Helsinki
You are warmly welcome to join the seminar organized by the three national research projects, Food without Fields, CERAFIM and GrassProtein that focus on developing new food […]
Etsi Luomua -palvelun esittely
Etsi Luomua -palvelun esittely
Tervetuloa tutustumaan ammattikeittiöille ja luomuyrittäjille tarkoitettuun luomutuotteiden hakupalveluun. Infossa esitellään Etsi Luomua -palvelu, joka on valtakunnallinen ja julkinen luomutuotteiden ja -tuottajien hakupalvelu ruokapalveluille ja ravintoloille. […]
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
1 tapahtuma,
Kohti uudistavaa ruokajärjestelmää: Mitä yrityksissä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa -webinaari
Kohti uudistavaa ruokajärjestelmää: Mitä yrityksissä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa -webinaari
Webinaarissa kuulemme, mitä elintarvikeyrityksissä tapahtuu uudistavan viljelyn saralla niin kansainvälisesti, kuin Suomessakin. Tapahtumassa lanseerataan myös BSAG:n tuottama yrityksille suunnattu ja maksuton Uudistavan viljelyn tehokurssi. Tiistaina […]
1 tapahtuma,
BIOSYS Japani – KickOff, Joensuu ja osin Teams
BIOSYS Japani – KickOff, Joensuu ja osin Teams
Tervetuloa BIOSYS Japani-hankkeen sidosryhmätilaisuuteen ja KickOff-tapahtumaan Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon. Aloitamme 17.4.2024 klo 11.00-12.00 Pohjois-Karjalan kauppakamarin sekä Suomen Japanin kauppakamarin yhteiswebinaarilla Japanin markkinoista ja ajankohtaisista asioista. Tähän […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ruoka 2024, Helsinki
Ruoka 2024 on uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä […]
Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki
Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta. Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista […]
2 tapahtumat,
Makujen polku -tapahtuma, Kouvola
Makujen polku -tapahtuma, Kouvola
Makujen polku -tapahtuma on kaikille avoin mahdollisuus tutustua lähellä tuotettuun ruokaan Kouvolassa 20.4.2024 klo 10-15 Kohoa Synergiakeskuksessa (Kauppalankatu 13) ja kävelykatu Manskilla. Tapahtumassa on myynnissä […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
1 tapahtuma,
Elintarvikealan yritysten vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvät rahoitusmahdollisuudet -webinaari
Elintarvikealan yritysten vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvät rahoitusmahdollisuudet -webinaari
Hybriditilaisuudessa käydään läpi elintarvikealalle kohdennettuja vienninedistämisen rahoituksia ja muita palveluita. Tilaisuuden tavoitteena on, että viennin kentällä olisi yhteinen jaettu kuva tämän hetken ja lähivuosien rahoitus- […]
2 tapahtumat,
Vuoropuhelua ruokajärjestelmästä – kuinka saamme strategian ja käytännön kohtaamaan?
Vuoropuhelua ruokajärjestelmästä – kuinka saamme strategian ja käytännön kohtaamaan?
Huhtikuun Maaseutuverkoston verkostoaamussa käymme vuoropuhelua ruokajärjestelmästä. Kuinka ruoantuotannon pitkän aikavälin strategia näyttäytyy alkutuotannon arjessa? Mikä strategiassa motivoi yrittäjää? Entä millainen puhe saa muutosta aikaan? Maa- […]
Osallisuus reilun ruokapolitiikan tekemisessä
Osallisuus reilun ruokapolitiikan tekemisessä
Ilmastokestävän ja reilun ruokapolitiikan tekeminen edellyttää erilaisten näkökulmien huomioimista. Suomessa on pitkät perinteet sidosryhmien osallistumisesta politiikan valmisteluun ja innostavia kokeiluja on tehty esimerkiksi kansalaisraatien hyödyntämisestä […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]