Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki

pe 19. huhtikuun @ 12:00 - 16:00

Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?

Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)

Ohjelma

Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Liisa Pietola, Sitra

Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Teija Paavola, Atria

Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä

Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Jasmine Savallampi, LUT

Kuluttajat ja kestävät valinnat
Harri Luomala, Vaasan yliopisto

Lisätietoja ja ilmoittautuminen!

Details

Date:
pe 19. huhtikuun
Time:
12:00 - 16:00