Yritysten hakupalvelu

Aitojamakuja.fi -sivuilla oleva hakupalvelu toimii tietolähteenä, johon on kerätty elintarvikeyrityksiä toimialoittain ja ostopaikkoja.

Maakunnissa toimivat yhteyshenkilöt lisäävät yrityksen tiedot ja mikäli yritystietoihin tulee muutoksia tai tiedot halutaan poistaa kokonaan, ota yhteyttä oman maakunnan henkilöön tai Ota yhteyttä -sivun kautta.

Mikä on Aitojamakuja.fi yrityshaku?

www.aitojamakuja.fi -nettisivusto ja yrityshakupalvelu on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Valtakunnallisessa palvelussa on esillä noin 2200 elintarvikeyritystä tai paikallista ruokaa tarjoavaa palvelua (esim. ravintoloita, verkkokauppoja). Yrityshakupalvelu on maksuton yrittäjälle. Sivusto luotiin ruoka-alan kehittäjien yhteispäätöksellä, jotta pystytään välttämään lukuisten eri yrityshakusivustojen luominen ja olemassaolo, ja siten saadaan säästettyä rahaa ja aikaa. Myös käyttäjänäkökulma oli kehitystyössä painava, sillä erityyppiset ostajat (kuluttajista ammattikeittiöihin, tukkuihin jne.) löytävät tiedot nyt yhdestä sivustosta. Aitojamakuja.fi -sivusto sijaitsee Turun yliopiston palvelimella ja ko. taho vastaa teknisestä ylläpidosta.

Yrityshakupalvelu on avoimesti ja vapaasti kaikkien käytettävissä. Se on valtakunnallisesti ainut näin kattava lähiruoka, luomuruoka sekä luonnontuotteisiin perustuvien tuotteiden yrityshakupalvelu. Myös nimisuojatuotteita valmistavat yritykset ovat haettavissa sivustolla.

Yrityshakupalvelua markkinoidaan eri yhteyksissä mm. ravintoloille, julkisille ruokapalveluille, vähittäiskaupan toimijoille, toimittajille, ruoka-alan toimijoille sekä tietysti tavallisille kuluttajille.

Tietossuojaseloste Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta.

Aitojamakuja.fi -sivustolla oleva elintarvikeyritys vastaa itse tuotteistaan, markkinoinnistaan, myynnistään sekä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.

Etsi yrityksiä Aitojamakuja.fi hakupalvelusta