Företagsgrupper fick exporterfarenhet under mässan Internationale Grüne Woche 2019

Jyväskylä yrkeshögskolas aktiveringsprojekt för utveckling av exportkapacitet på marknaden i Tyskland – Internationale Grüne Woche IGW2019 samlade ihop två finländska företagsgrupper som fick delta som […]

0 comments

Maten visar vägen

Mat, när den är som bäst, är en upplevelse förknippad med en berättelse om matens ursprung och tillagningssätt: varifrån råvarorna kommer, vem som har lagat […]

0 comments

Hungry for Finland – Finalisterna i matturismtävlingen har utsetts!

Gemensamma gärningar: Mat ska bli en viktig och upplevelserik del av turismen i Finland! Juryn i matturismtävlingen har glatts över de mångsidiga och högklassiga deltagarna […]

0 comments

Marknadsföringshandbok för små matföretag

Landsomfattande koordineringsprojekt inom närmat har utgett en markandsföringshandbok för företagare. Syftet med handboken är att ge information och praktiska tips till små matföretag för marknadsföring. […]

0 comments

15.9. Köp av bonden! -dagen: öppna gårdar i hela landet

Den nationella Köp av bonden!-dagen som i september firas för tredje gången lyfter fram matens producenter. Dagen har skapats för att under en gemensam dag […]

0 comments

Under projektträffen var nätverk och branding heta ämnen

Södra Finlands projektträff  hölls i Helsingfors i samband med Närmat & Eko-mässan. Temat för evenemanget var samarbete mellan restauranger och småföretag inom matbranschen. Öppningsanförandet hölls […]

0 comments

Säg det med en video!

I projektet Tiedolla ja osaamisella kasvuun/Tillväxt genom kunskap och kunnande har man testat videor som ambassadörer för kunskapsförmedling. — Vi har fått positiv feedback. Det […]

0 comments

Äktasmak.fi:s datasekretesspolicy har uppdaterats

EU:s nya dataskyddsförordning träder i kraft 25.5.2018. Ur bifogade dataskyddsbeskrivningar framgår på vilket sätt personuppgifter behandlas på Äktasmak.fi sidan Äktasmak.fi  angående information som inlämnats till […]

0 comments

Äktasmak.fi nyhetsbrev

Juni 2018 Matproducenter säljer produkter från gårdarna direkt till konsumenter på Köp av bonden!-dagen 15.9.2018 Köp av bonden!-dagen uppmuntrar matproducenter att hålla öppet hus vid […]

0 comments

Skördefesten och Mathantverksutbildningen lyfter Åland

Då landsbygdsutvecklaren på Åland, Lena Brenner lyfter fram två projekt med stor lokal betydelse är Skördefesten på Åland det självklara förstavalet. Festen som ordnas i […]

0 comments

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.

Tietosuojaselosteemme