Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Ruokahankinnat Natoon – mahdollisuudet suomalaisille elintarvikealan yrityksille, Salo
tis 18. november @ 08:30 - 11:00ETS: Vienti vetämään – millaisin eväin kansainvälisille markkinoille?: Kansainvälistymisen mahdollisuudet ja haasteet, Teams
tis 18. november @ 10:00 - 11:30Elinvoimaa ja erikoistuotteita viljojen viljely- ja jalostusketjusta, Nurmes
tis 18. november @ 12:15 - 15:00Jukolan Juusto -hackathon, julkistuswebinaari
tis 18. november @ 14:00 - 15:00AFL – mocktailit ja cocktailit, Oulu
tis 18. november @ 16:00 - 18:00Luomuinstituutin webinaarisarja: Lähi- ja luomuruoan käytön kehittyminen julkisissa ammattikeittiöissä ja sen aluetaloudelliset vaikutukset
ons 19. november @ 15:00 - 16:00Suunnistus tulevaisuuteen: Maatalousyritysten teknologiaratkaisut – mikä kestää aikaa ja joustaa muutosten pyörteissä? -työpaja, Ylihärmä
tor 20. november @ 09:30 - 14:30RUNWAY live, etäyhteys
tor 20. november @ 10:00 - 11:00ETS: Vienti vetämään – millaisin eväin kansainvälisille markkinoille?: Kumppanuuksilla kasvuun, Teams
tor 20. november @ 10:00 - 11:30Suoramyynnin solmut -työpaja, Itä-Suomi
tor 20. november @ 12:00 - 15:00Syötävä kaupunki –Urban&Local -hankkeen lopputilaisuus, Helsinki
mån 24. november @ 13:00 - 16:00Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
mån 24. november @ 14:00 - 16:00AFL-webinaari, Pohjois-Suomi
tis 25. november @ 10:00 - 11:30Tervetuloa FOODNUTRI-hankkeen päätösseminaari, Kuopio ja etänä
tis 25. november @ 12:30 - 15:30ELTUVA-hankkeen päätösseminaari 26.11. Kuopiossa
ons 26. november @ 12:00 - 15:00Tiedätkö, mitä artesaaniruoka on?, webinaari
ons 26. november @ 13:00 - 14:00Pienet ruokailijat, suuret vaikutukset – kohti kestävää tulevaisuutta, etäyhteys
tor 27. november @ 13:00 - 13:50SaloFood Lähiruokatreffit
tis 2. december @ 08:30 - 11:00Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaari, Helsinki
ons 3. december @ 09:00 - 12:00ETS: Koulutus Tekoälyn hyödyntäminen elintarvikealalla, Teams
ons 3. december @ 09:00 - 11:00
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme