Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Ruoka-LCA -laskentaohjeistuksen julkaisuseminaari – kohti yhdenmukaisempia ympäristöjalanjälkiä, Helsinki ja etänä
tor 12. december @ 13:00 - 15:00Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
tis 17. december @ 14:00 - 15:30Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kasveja panimoteollisuuden tarpeisiin / Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu
9.1.2025 @ 10:00 - 12:00NATO-liiketoimintamahdollisuudet yrityksille – valmennus
20.1.2025 @ 12:00 - 16:00Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio
21.1.2025 @ 16:00 - 20:00Geographical Indications Conference 2025
28.1.2025 @ 08:00 - 29.1.2025 @ 20:00Maakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen Kainuussa
20.2.2025 @ 08:00 - 17:00Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi
7.10.2025 @ 08:00 - 8.10.2025 @ 17:00
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme