Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kouvola
ons 19. mars @ 09:00 - 16:00Luomuinstituutin webinaarisarja: Luomusadoissa on hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia
tor 20. mars @ 15:00 - 16:00Luomutärskyt ammattikeittiöille, Salo
mån 24. mars @ 15:30 - 17:00Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti, Humppila
mån 24. mars @ 18:00 - 20:30EU:n maatalouspolitiikkaan luvassa muutos – mitä se merkitsee? webinaari
tis 25. mars @ 09:00 - 11:00Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Rovaniemi
ons 26. mars @ 09:00 - 16:00Huoltovarmuus – mitä se maataloudessa ja ruokajärjestelmässä tarkoittaa? -webinaari
ons 26. mars @ 09:00 - 11:30Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Oulu
tor 27. mars @ 09:00 - 16:00Lähiruoka & luomu, Helsingin Messukeskus
tor 27. mars @ 10:00 - sön 30. mars @ 16:00Varsinais-Suomen ruokaketju muutoksessa, Lieto
tor 27. mars @ 12:00 - 16:00Millaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040? -työpaja, Seinäjoki
fre 28. mars @ 09:00 - 12:00Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 2
fre 28. mars @ 12:00 - 14:30Lokalmatsträff, Seinäjoki
tis 1. april @ 13:00 - 16:00Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
ons 2. april @ 17:00 - 19:00Huoltovarmuusseminaari, Seinäjoki
tor 3. april @ 12:00 - 15:00Food Souvenir from Saimaa -virtuaalimessupilotti
tor 3. april @ 15:00 - 18:00Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
tis 8. april @ 13:00 - 15:00Erottuva elintarvike -työpaja: valmiin tuotteen viimeistely, Varsinais-Suomi
ons 9. april @ 13:00 - 16:00Ruoka 2025, Helsinki
fre 11. april @ 10:00 - sön 13. april @ 17:00Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
fre 11. april @ 12:00 - 14:30
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme