Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 1) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
tor 16. januari @ 10:00 - 12:00FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
fre 17. januari @ 09:00 - 10:00Opintomatka Italiaan ja TUTTOFOOD-messuille 5.-8.5., ilmoittaudu 20.1.
mån 20. januari @ 08:00 - 17:00NATO-liiketoimintamahdollisuudet yrityksille – valmennus
mån 20. januari @ 12:00 - 16:00Webinaari: Maataloudella voi menestyä
tis 21. januari @ 09:00 - 11:00Ruokasektorin muutos kohti digitalisaatiota ja datataloutta, Helsinki
tis 21. januari @ 11:00 - 16:00Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio
tis 21. januari @ 16:00 - 20:00ETS: Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies -webinaari
ons 22. januari @ 12:30 - 15:30Ruokaviennin aakkoset – Elintarvikeviennin työpaja kansainvälistymistä harkitseville yrityksille, Pohjois-Savo
tor 23. januari @ 09:45 - 13:00Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 2) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
tor 23. januari @ 10:00 - 12:00FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
fre 24. januari @ 09:00 - 10:00Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa – uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa
mån 27. januari @ 13:00 - 17:30Geographical Indications Conference 2025
tis 28. januari @ 08:00 - ons 29. januari @ 20:00FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
fre 31. januari @ 09:00 - 10:00Pientuottajien polku ruokapalveluihin -tapahtuma, Helsinki
tor 6. februari @ 12:00 - 15:30Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana ruoat ja koristelu
tis 11. februari @ 16:00 - 17:30Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana juomat ja koristelu
mån 17. februari @ 16:00 - 17:30Maakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen Kainuussa
tor 20. februari @ 08:00 - 17:00FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
fre 21. februari @ 09:00 - 10:00Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 1
fre 14. mars @ 12:00 - 14:30
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme