Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Entä jos luomupinta-ala olisikin 25 % Suomessa?
ons 14. maj @ 15:00 - 16:00Tuotekehityksellä tulosta! -webinaari ja työpaja, Kainuu
tor 15. maj @ 14:00 - 17:00Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa, Helsinki ja etäyhteys
mån 19. maj @ 09:00 - 12:00LuomuOPE-verkostoitumispäivät Mustialassa
mån 19. maj @ 11:30 - tis 20. maj @ 12:30FinFoodNet: Yhdessä maailmalle – ruokaviennin mahdollisuudet, Turku ja etäyhteys
mån 19. maj @ 14:00 - 16:00Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 6
mån 19. maj @ 18:00 - 20:00Tervetuloa ruokamatkailun osaamisryhmän tapaamiseen!, Helsinki ja Teams
ons 21. maj @ 09:00 - 12:00Flavoria-tutkimusalustan demoiltapäivä tutkijoille, Turku
tor 22. maj @ 14:00 - 16:00Elintarvikealan vientivalmennus, Kymenlaakso
tor 22. maj @ 15:00 - 17:30Kauhajoen Ruokamessut 2025: Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus -seminaari
fre 23. maj @ 08:30 - 12:00The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki
mån 26. maj @ 09:00 - ons 28. maj @ 16:00Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari
mån 26. maj @ 09:00 - 11:30Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1
tis 3. juni @ 09:00 - 11:00Erityiseksi todettu-hankkeen päätöswebinaari
tis 3. juni @ 13:00 - 15:00Todistetusti laatua! -webinaari ja työpaja, Kainuu
tor 5. juni @ 09:00 - 13:00Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 2, etäyhteys
mån 9. juni @ 14:00 - 16:00Tuotekehityksellä meille ja maailmalle, showroom ja päätöstilaisuus, Jyväskylä
tor 12. juni @ 10:00 - 16:00Elintarvikealan yritysten tutustumismatka Wieniin
mån 16. juni @ 08:00 - ons 18. juni @ 23:00Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 2
tis 26. augusti @ 09:00 - 11:00Vientiyritysten yhteistapaaminen Tampereella
tis 2. september @ 12:00 - 17:00
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme