- Kujalan tila tekee monipuolista yhteistyötä Oulun ja Perämeren alueellaKujalan tilan isäntä Timo Kujala on osallistunut Perämerellä Hailuodon saaressa sijaitsevan kotitilansa touhuihin pikkupojasta asti. Isäntänä hän on toiminut vuodesta… Read more »
- Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistaminenYhä useampi matkailija hakee tietoisesti ruokaelämyksiä. He haluavat kokea luonnon, kulttuurin ja paikallisen elämäntavan. Suomalaisessa ruokamatkailussa on potentiaalia, sillä puhtaus,… Read more »
- Ruokapalveluissa halutaan tarjota nimenomaan suomalaista luomuaLähes kaikki julkisella sektorilla toimivat ruokapalvelut käyttävät luomua ainakin joskus. Ainoastaan kaksi prosenttia ilmoitti, etteivät käytä luomua lainkaan. Luomun ja… Read more »
- Kymenlaakson elintarviketeollisuuden näkymät enimmäkseen positiivisiaKaakkois-Suomen ELY-keskuksessa on syksystä 2020 alkaen kartoitettu yritysten osaamis- ja rekrytointitarpeita sekä tulevaisuusnäkymiä toimialoittain. Yrityshaastattelut tehdään yhteistyössä TE-toimiston ja alueen… Read more »
- Alkuperämerkkejä tulee käyttää oikeinKuluttajien kiinnostus ruoan alkuperää kohtaan on korkealla ja se on kasvanut edelleen koronapandemian vaikutuksesta. Ruoan alkuperä, lähiruoka ja oman maan… Read more »
Lähiruokapäivä: Vinkit Viron Avatud talude-päivästä!
Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari 11.8.2022 klo ...
tor 11. augusti @ 15:00 - 16:00
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme