En guide för småskalig livsmedelsförädling och direktförsäljning

Äkta smak har gjort en guide för småskalig livsmedelsförädling och direktförsäljning www.aktasmak.fi/direktforsaljning.

Direktförsäljningsguidernas företagsträffar startades i samarbete med regionnätet, MTK och SLC. Det finns också ”Fråga oss” och ”Vanliga frågor” på webbplatsen.

Ska kunden ges kvitto också vid direktförsäljning?

Matsektorns coordineringsprojekt har satte ihop en presentation som avbildas ‘step by step’ när ska ge ett kvitto eller inte. Ladda en PDF.

Video om livsmedelslagen

REKO -toiminta elintarvikelainsäädännön näkökulmasta
Kesäkahvilan perustaminen
Tarkastamatonta riistanlihaa markkinoille
Ravintoarvosisällön laskeminen elintarvikkeesta
Omavalvontasuunnitelma – riippakivestä ratkaisuun
Pakkausmerkinnät pakettiin
Suoramyynti -webinaari, osa 1
Suoramyynti -webinaari, osa 2
Suoramyynti -webinaari, osa 3
Suoramyynti -webinaari, osa 4