Loading Events

« All Events

Elintarvikealan yritysten vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvät rahoitusmahdollisuudet -webinaari

ti 23. huhtikuun @ 09:00 - 11:30

Hybriditilaisuudessa käydään läpi elintarvikealalle kohdennettuja vienninedistämisen rahoituksia ja muita palveluita. Tilaisuuden tavoitteena on, että viennin kentällä olisi yhteinen jaettu kuva tämän hetken ja lähivuosien rahoitus- ja palvelumahdollisuuksista.

23.4. klo 9 – 11.30

Onko elintarvikeviennin rahoitus, messuosallistuminen tai tuotekehitys yrityksellesi ajankohtaista? Onko työpöydälläsi elintarvikevientiin liittyviä lupa- tai muita viranomaisasioita? Tarvitsetko neuvoja tai sparrausta elintarvikevientiin liittyvissä kysymyksissä? Kiinnostaako tieto markkinamahdollisuuksista maailmalla? Jos vastasit johonkin edellä olevaan kysymykseen kyllä, niin olet tervetullut hybriditilaisuuteen, jossa käymme läpi elintarvikealalle kohdennettuja vienninedistämisen rahoituksia ja muita palveluita.

Elintarvikevienti on nostettu Petteri Orpon hallitusohjelmassa yhdeksi merkittävistä kasvun aloista. Elintarvikeviennin halutaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2031 mennessä. Hallitusohjelmassa on myös kirjaus Kasvuohjelmasta, jossa keskiössä on etsiä toimenpiteitä, joilla saadaan aikaan kasvua ja vientiä ruoka-alalla. Tilaisuus on osa Kasvuohjelmaa. Tapahtuman järjestävät maa- ja metsätalousministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö ja Business Finland.

Voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä Helsingissä tai seurata striimiä. Ilmoittautumislinkki tulee MMM:n sivuille 15.4. mennessä.

Details

Date:
ti 23. huhtikuun
Time:
09:00 - 11:30