Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari

ma 22. huhtikuun @ 15:00 - 16:00

Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen!

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa ravintoloiden matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Toivotamme sinut tervetulleeksi huhtikuussa neljään webinaariin:

  • Keskiviikko 10.4. klo 16–17 Ravintoloiden kiertotalouden perusteet (GastroNord-messuilta Tukholmasta) (Lisätietoa tästä)
  • Maanantai 15.4. klo 15–16.15 Kiertotaloutta menusuunnitteluun (Lisätietoa tästä)
  • Maanantai 22.4. klo 15–16 Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa (Lisätietoa tästä)
  • Maanantai 29.4. klo 15–16.15 Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi (Lisätietoa tästä)

Mukaan pääset ilmoittautumaan tästä.

Tapahtumien kohderyhmää ovat ravintola-, kahvila- ja catering-yritykset sekä muut ruoka-alan ammattilaiset. Maksuttomat tapahtumat ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Toivottavasti näemme huhtikuussa!

Details

Date:
ma 22. huhtikuun
Time:
15:00 - 16:00