Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Maatalouden kestävyysmurros – silta yli alkutuottajan ja kuluttajan välisen kuilun?

ti 9. huhtikuun @ 09:00 - 10:00

Huhtikuun Ruokasektorin tutkimustiistaissa pureudutaan oikeudenmukaiseen kestävyysmurrokseen sekä alkutuottajan ja kuluttajan vuorovaikutukseen. Aihetta avaa tutkimuspäällikkö, erikoistutkija Mikko Weckroth Luonnonvarakeskuksesta.

Teamsissä, 9.4. klo 9-10

Mikko toteuttaa parhaillaan KOKOMAA-hanketta, jossa tavoitteena on maaseudulla sijaitsevien luonnonvarojen käyttöön liittyvien ristiriitojen ja epäoikeudenmukaisuuksien tunnistaminen ja sitä kauttakestävyysmurrokseen tähtäävien politiikkaohjelmien ja tavoitteiden oikeudenmukaisuuden vahvistaminen. Hankkeessa on tutkittu muun muassa maataloustuottajan ja kuluttajan välistä vuorovaikutusta ja lisäämisen mahdollisuuksia.

Liity linjoille

Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/tutkimustiistai-0904

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

Kevään 2024 tutkimustiistai-infojen ajankohdat klo 9-10:

6.2., 5.3., 9.4., 7.5. ja 4.6.2024

Details

Date:
ti 9. huhtikuun
Time:
09:00 - 10:00