Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa

ma 8. huhtikuun @ 13:00 - 16:00

Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus on Teille tuottajille ilmaista, mutta antaa paljon uutta arvokasta tietoa!

Lintsi on monissa liemissä keitetty kokki ja keittiömestari sekä legendaarisen Muru-ravintolan perustajajäsen ja omistaja. Yli 30 vuotisen uransa aikana hän on työskennellyt monissa huippuravintoloissa niin Helsingissä kuin ulkomailla. Hän yhdistää ranskalaisen keittiön kulinaariset nautinnot kotimaisiin, upeisiin sesongin makuihin. Lintsi katsoo tehtäväkseen edistää, ylläpitää ja tehdä tunnetuksi suomalaista ruokaperinnettä ja kulttuuria Michelin-ravintola Finnjävelin kanssa.

Lintsi saattaa poimia jonkin saimaalaisen tuotteen myös oman ravintolansa käyttöön – joten voisiko sinun tuotteesi olla jopa seuraavan Michelin-tähden ansaitsevan annoksen raaka-aine?

  • Lintsin kierros Nurmeksessa, ma 8.4. klo 13-16. Paikka: Kauppalantalo, Karjalankatu 1.  Ilmoittaudu tästä!
  • Lintsin kierros Osta ja myy -treffeillä Savonlinnassa, ti 9.4. klo 13-16. Paikka: Samiedun Paviljonki, Rajalahdenkatu 4. Ilmoittaudu tästä
  • Lintsin kierros Ruokolahti, ke 10.4. klo 13-16. Paikka: Opistontie 21, 56100 Ruokolahti. Ilmoittaudu tästä

Tilaisuus on osa  Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuotta.

Details

Date:
ma 8. huhtikuun
Time:
13:00 - 16:00