- This event has passed.
Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli
4.4.2024 @ 09:00 - 5.4.2024 @ 16:00
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua.
“Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein” työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024
Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä.
Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita, arvioimme näitä ja käymme keskustelua lihatuotteiden kehittämisestä. Työpajakokeiluissa käytetään paikallisia raaka-aineita. Asiantuntijoina ja ohjaajina työpajassa mm. saksalainen makkarantekijä Gero Geick ja ravintola-alan ammattilaisia.
Lisätietoja Sanna Lento-Kemppi p. 050-4766 028, sanna.lento-kemppi(at)maajakotitalousnaiset.fi.
Tapahtuma jarjestetään osana Ruokaklusterin toiminnallistaminen – RUOTO -hanketta (innovaatiotyöpaja).