Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli

to 4. huhtikuun @ 09:00 - pe 5. huhtikuun @ 16:00

Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua.

“Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein”  työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024 
Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä.

Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita, arvioimme näitä ja käymme keskustelua lihatuotteiden kehittämisestä. Työpajakokeiluissa käytetään paikallisia raaka-aineita. Asiantuntijoina ja ohjaajina työpajassa mm. saksalainen makkarantekijä Gero Geick ja ravintola-alan ammattilaisia.

Lisätietoja Sanna Lento-Kemppi p. 050-4766 028, sanna.lento-kemppi(at)maajakotitalousnaiset.fi.

Tapahtuma jarjestetään osana Ruokaklusterin toiminnallistaminen – RUOTO -hanketta (innovaatiotyöpaja).

Details

Start:
to 4. huhtikuun @ 09:00
End:
pe 5. huhtikuun @ 16:00