Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIKE markkinakatsaukset: Pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälistymisen keinot

to 4. huhtikuun @ 10:00 - 12:00

Ajankohtaisista viennin aiheista tiedottavat KIKE Markkinakatsaukset jatkuvat jälleen.

Seuraava katsaus pidetään 4.4. klo 10 – 12 Zoomissa. Tule poimimaan parhaat neuvot ja kartuttamaan vientiosaamistasi. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä.

Kohdemaina Tanska, Saksa, Italia, UK, Etelä-Korea, Japani ja GCC-maat.
Ulkomaiset elintarvikeviennin asiantuntijat kertovat esimerkkejä, kuinka pk-yritys voi tavata kansainvälisiä ostajia ja saada tuotteensa jakelukanaviin. Toki vinkit varmasti kiinnostavat suurempiakin!

Esillä ovat maahantuojien, kauppaketjujen ja tukkujen messut, pienet erikoismyymälät ja -kahvilat, teemahotellit, sesonki- ja lahjatavaramyymälät, gourmet-ketjut, pop up-storet, teema-markkinat, skandinaavisten tuotteiden online-kaupat ja paljon muuta. Lisäksi puhumme arvoketjuyhteistyöstä ja alihankinnasta, jotka auttavat kaiken kokoisia yrityksiä pääsemään kansainväliseen kasvuun mukaan. Näkökulmana ovat ilmastoviisaat tuotteet ja kestävän kehityksen mukaisen elintarvikeviennin edistäminen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki elintarvikealan toimijat, jotka haluavat lisätä kansainvälistymisosaamistaan. Osallistuminen on maksutonta.

KIKE Markkinakatsaukset ovat uudenlainen tapa kuulla ja jakaa markkinatietoa yhdessä! Katsauksen toteuttaa Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke. Tapaamisiin huhtikuussa Zoomissa!

Ilmoittaudu!

Seuraava tilaisuus 6.6. Ilmoittautumislinkki avautuu www.ki-ke.fi verkkosivuille.

Details

Date:
to 4. huhtikuun
Time:
10:00 - 12:00