Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari

ke 10. huhtikuun @ 13:30 - 15:00

Tarjolla monipuolinen kattaus kotimaisen kalan käytöstä muun muassa kuluttajien ajatuksia, kalan ravitsemuksellista roolista ja ammattikeittiökyselyn tuloksia.

Milloin? 10.4.2024 klo. 13.30–15.00

Kenelle? Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, kala-alan yrittäjät sekä kaikki muut tahot, joita kotimaisen kalan käytön lisääminen kiinnostaa

Ohjelma ja ilmoittautuminen? Liitteessä webinaarin ohjelma sekä linkki ilmoittautumissivulle.

Suoraan Teams Webinaarin ilmoittautumissivulle.

Järjestäjät: Innovaatio-ohjelma Blue Products 3.0, Maa- ja metsätalousministeriö, Turun yliopisto, Pro Kala ry

 

Details

Date:
ke 10. huhtikuun
Time:
13:30 - 15:00