Tilaisuuksien materiaalit

Seminaarien ja webinaarien materiaalit

  • Tutkimustiistai-info 3.12.2024: Puolukka lievittää ylipainon aiheuttamaa matala-asteista tulehdusta ja aineenvaihdunnan häiriöitä
  • Tutkimustiistai-info 6.2.2024: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?
  • Mallia maailmalta elintarvikealan kehittämiseen 17.5.2023. Pidetyt esitykset ja videotallenteet www.ki-ke.fi verkkosivuilla, ks. kohta aineistot.
  • Tutkimustiistai-info: Puolukan terveyshyödyt, Sienten laatu ja ravitsemus 4.10.2022
  • Tietoa tavarantoimittajille Synkasta ja Gollista
  • Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely

Lähiruokafoorumit

Suoramyynti-webinaarit

  • Suoramyynti osa 1: Pienimuotoinen ja vähäriskinen toiminta, josta ei tarvitse tehdä elintarvikehuoneistoilmoitusta, 5.10.2016
  • Suoramyynti osa 2: Alkutuotannon suoramyynti kuluttajille, kauppoihin ja ammattikeittiöihin onnistuu pienillä lainsäädännöllisillä toimenpiteillä 2.11.2016
    • esitys pdf:nä
    • tallenne webinaarista
      HUOM! Tallenteessa diat vaihtuvat noin 1,5 – 2 min myöhemmin kuin mitä puhe etenee (syynä tekninen ongelma nauhoituksessa). Kun kuuntelee esitystä, kannattaa ottaa esille esityskalvot pdf:nä.
  • Suoramyynti osa 3: Vähittäismyyntitoiminta voi tapahtua myymälästä, verkkokaupasta, tilapuodista, kauppa-autosta tai tienvarsikojusta
  • Suoramyynti osa 4: Elintarvikkeiden valmistus ja myynti, kuten lihan leikkuu ja leipomotoiminta, on mahdollista elintarvikemyymälässä.