Kuluttajaa kuunnellen – Ruoka- ja luonnontuotealan vuosiseminaarin antia

Kuluttajaa kuunnellen -vuosiseminaari järjestettiin verkon välityksellä 8.12.2021. Aamupäivällä avattiin tutkimustuloksia lähiruoan ja luomun kuluttajakäytön muutoksista sekä miten tuottajien ja kuluttajien palkokasveihin liittyvät näkemykset kohtaavat. Lisäksi kuultiin kokemuksia ja oppeja yritysten yhdistymisestä sekä tietoa tulevasta elintarvikeviennin osaajien koulutuksesta. Iltapäivällä avattiin leipomoteollisuuden ja luonnontuotteiden toimialakatsausten sekä elintarviketeollisuuden pk-toimialabarometrin tuloksia. Näiden lisäksi kuultiin leipomoyrityksen kokemuksia kasvusta, elintarvikealan kansainvälistymiseen liittyvät toimista ja kasvuyrittäjyyden tilanteesta.

Tilaisuuden järjestivät yhteistyössä valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke ja TEM Toimialapalvelut.

Ohjelma ja puheenvuoron esityskalvot

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita

aamupäivän puheenjohtaja projektipäällikkö Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus

TEM Toimialapalvelut: Elintarvike- ja luonnontuotealan vuosiseminaari

iltapäivän puheenjohtaja kehittämispäällikkö Katri Lehtonen, työ- ja elinkeinoministeriö

Voit antaa meille myös palautetta tilaisuudesta – linkki palautekyselyyn.