Skip to content
Material från seminarier och webbseminarier
Tutkimustiistai-info 6.2.2024: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?
Mallia maailmalta elintarvikealan kehittämiseen 17.5.2023. Pidetyt esitykset ja videotallenteet www.ki-ke.fi verkkosivuilla , ks. kohta aineistot.
Tutkimustiistai-info: Puolukan terveyshyödyt, Sienten laatu ja ravitsemus 4.10.2022
Tilalta.fi infoa ja keskustelutilaisuus 22.3.2021
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille selvityksestä
Tietoa tavarantoimittajille Synkasta ja Gollista
GS1 yritystunniste ja viivakoodit
Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely
Kohti hyviä ruokamatkailukokemuksia tuotesuositusten avulla
Temporärt understöd för ekonomiska svårigheter till följd av coronapandemin -webinar
Mitä Flavoria® tarjoaa tuotekehityksen ja kehittämistoiminnan tueksi?
Mitä etiikan näkökulmasta tarkoittaa tuuppaus ruokasektorilla?
Mathantverk FM tävling – information för deltagare
Eviran tietoisku: Elintarvikelainsäädännön joustavuus
Eviran tietoisku: Liha-alan laitoksen perustaminen
Eviran tietoisku: Ravintolan perustaminen
Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen
Eviran tietoisku: Elintarvikeyrityksen perustaminen
REKO-toiminta elintarvikelainsäädännön näkökulmasta
Lähiruoka-alan kannattavuus ja kilpailukyvyn tekijät
Elintarvikealan digipalvelut ja toimitusketjut MiniHackathonin 7.4.2017 esitykset
Webinaari: Infoa yritysryhmähankkeista, osa 2 Yritysryhmähankkeiden esittelyt
Webinaari: Infoa yritysryhmähankkeista, osa 1 Rahoitusmahdollisuudet
Webinaari: Mikä lähiruoassa koukuttaa? www.lähiruokakoukuttaa.fi
Webinaari: Lähiruoan markkinointi – kuinka pelata omilla vahvuuksilla ja moderneilla työkaluilla
Luonnonkasvit elintarviketuotannossa Tampere 21.4.2016, tilaisuuden esitykset
Julkisten ruokapalveluiden hankinnat –foorumi:
Uusittu Postin ruokakassijakelu
Lähiruokafoorumit
Suoramyynti-webinaarit
Suoramyynti osa 1: Pienimuotoinen ja vähäriskinen toiminta, josta ei tarvitse tehdä elintarvikehuoneistoilmoitusta, 5.10.2016
Suoramyynti osa 2: Alkutuotannon suoramyynti kuluttajille, kauppoihin ja ammattikeittiöihin onnistuu pienillä lainsäädännöllisillä toimenpiteillä 2.11.2016
esitys pdf:nä
tallenne webinaarista HUOM! Tallenteessa diat vaihtuvat noin 1,5 – 2 min myöhemmin kuin mitä puhe etenee (syynä tekninen ongelma nauhoituksessa). Kun kuuntelee esitystä, kannattaa ottaa esille esityskalvot pdf:nä.
Suoramyynti osa 3: Vähittäismyyntitoiminta voi tapahtua myymälästä, verkkokaupasta, tilapuodista, kauppa-autosta tai tienvarsikojusta
Suoramyynti osa 4: Elintarvikkeiden valmistus ja myynti, kuten lihan leikkuu ja leipomotoiminta, on mahdollista elintarvikemyymälässä.