Loading view.
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 1.2.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 2.2.2021 klo 12.30 – 15.00 Paikka: Etäkoulutus […]
Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot. Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo […]
Pohditko uusia vaihtoehtoja tilallesi? Haluatko monipuolistaa viljelykiertoa? Tilaisuudessa haetaan taloudellisesti kannattavia kasveja ja yhteistyöverkostoja samassa tilanteessa olevien kollegoiden kanssa. Webinaari pidetään 03.02.2021 klo 9.00 - […]
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. […]
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika: 3.2.2021 klo 12.00 – 15.00 Paikka: Etäkoulutus […]
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 4.2.2021 klo 13.00 – 15.00 Paikka Etäkoulutus […]
Tule linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta kanssamme! Etäyhteyksin järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivomme laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta […]
Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 10.2.2021 klo 8 – 12 ja […]
Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]
Ruokalaakso järjestää keskiviikkona 10.2.2021 klo 9-12 maksuttoman etäkoulutuksen elintarviketurvallisuusjärjestelmien sisäisiin audiointeihin sekä toimittaja-auditointeihin liittyen. Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Tutustu tarkemmin sisältöön ja ohjelmaan sekä ilmoittaudu
PuroMeeteissä tavataan yhteistyökumppaneita, tutustutaan, solmitaan kontakteja ja jaetaan vertaistukea. PuroMeetit järjestetään vuorovaikutteisina ZOOM-webinaareina. Jos koronatilanne sallii, 3. ja 4. PuroMeetit järjestetään neljällä eri paikkakunnalla yhtäaikaisesti: […]
Pientuottajien uudet markkinaväylät esittäytyvät verkkotilaisuudessa 11.2. klo 10 - 12. Myyntikanavien moninaisuus tukee pientuotantoa ja lähiruokayrittäjyyttä: näin tuottaja voi vertailla eri väylistä saamaansa hintaa ja […]
Miten älykästä erikoistumista ruoka-alan kilpailukyvyn eteen tehdään Varsinais-Suomessa, ja miten se hyödyttää sinua? Tule kuulolle torstaina 11.2. klo 13:00 – 15:30! Kutsumme osalliseksi kehittämiseen erityisesti […]
Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvikejalostuksessa että ruokapalveluiden käytössä. Uusia ruokainnovaatioita kehitetään kovaa tahtia, erityisesti kasviproteiinien ympärillä. Mitkä kasviproteiinit ovat nyt kiinnostavia teollisuuden ja ammattikeittiöiden osalta? […]
Maailman merkittävin luomutapahtuma Biofach 17.-19.2. järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Näytteilleasettajaksi voi rekisteröityä messujen alkuun asti. Näytteilleasettajia rekisteröidään messujen alkuun asti. Tutustu tarkemmin https://www.biofach.de/en
Tapahtumassa kuullaan asiaa niin kansallisesta CAP valmisteluista kuin myös Euroopan viljamarkkinatilanteesta sekä kotimaan viljatasearvion käytöstä ja tulkinnasta. Vyr järjestää webinaarin viljamarkkinoista keskiviikkona 17.2.2021 klo 9-12. […]
Mikä on Pohjois-Karjalan viljatoimialan nykytilanne ja tulevaisuus? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan Mylly -selvityksen tuloksista. Mylly- eli Pohjois-Karjalan viljatoimialan kehittäminen -selvityksessä on kartoitettu nykyinen maakunnan tuotanto- […]
Onko sinulla takataskussasi resepti, joka sopii loistavasti saunomisen yhteyteen ja odottaa julkaisua maailmalle? Saunan asiantuntijayhdistys Sauna from Finland ry hakee nyt suomalaisilta yrityksiltä, yhteisöiltä ja […]
Tule kuulemaan miten on edetty koronasta huolimatta ja miten valmistautua tulevaan keruukauteen. Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari torstaina 18.2.2021 klo 12.00-14.30. Esillä kokemusten lisäksi […]
Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta niin yksityisiin kuin julkisiin ammattikeittiöihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita Lähiruokaa ammattikeittiöille -etätilaisuuteen 18.2.2021 klo 13 - 14.30. Tilaisuutta alustavat […]
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään luonnontuotealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 22.2.2021 klo 9.00 – 13.00 Paikka […]
Kotimainen humala voisi tarjota viljelijöille uuden vaihtoehdon kasvintuotantoon sekä panimoille kilpailuetua erikoistumisesta. Humalaviljelmä tulisi perustaa Suomen olosuhteisiin sopeutuneilla ja oluen tekoon soveltuvilla terveillä kasvikannoilla. Kotimainen […]
Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta elintarvikejalostajille ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita 25.02.2021 klo 13.00-14.30. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat: Kotirannan vihannesjaloste Feelia Oy, Jukka Ojala Vihannesviljelyn […]