Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomi-brändillä maailmalle -nettiseminaari

ti 9. helmikuu @ 09:00 - 15:30

Suomi-brändillä maailmalle -tapahtuman kuvitusbanneri

Tule linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta kanssamme! Etäyhteyksin järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivomme laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta suunnittelevia elintarvike- tai ruokamatkailuyrityksiä, eri kohdista viennin arvoketjua. Tervetuloa mukaan tuomaan oma näkemyksesi elintarvikeviennin ja Suomi-brändin tulevaisuudesta!

> Ilmoittaudu tapahtumaan

Ohjelma

9.15 Verkkoyhteys avautuu

9.30 Tervetuloa

Tilaisuuden avaus, Keski-Suomen vt. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen
Suomi-kuva ja Suomi-ruoka maailmalla, Maakuvayksikön päällikkö Laura Kamras, ulkoministeriö
Food from Finland: yhteistyöllä Suomelle entistä vahvempi ruokaprofiili maailmalla!, Head of Food Program Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland

Tukea vientitoimiin
Tasteful by Sauna from Finland, Satu Freyberg
Miit-rekrytointipalvelu, Hanne Husso, Fennopromo
Vientipolku – Vientiviidakkoa selkeyttämässä, Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK

10.55 – 11.00 Tauko

Eväitä vientivaatimusten selvittämiseen, ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto
Viennillä kasvuun ja erikoistumisella edelläkävijäksi, Case Moilanen, Marko Hammar
Suomi-ruokaa Jenkkeihin? Ruohonjuuritason kokemukset Suomi-kuvasta rapakon takaa, Minna Paakkunainen, Los Angeles, USA

12.05 – 13.00 Lounastauko

Luomu on vahva globaali brändi, Case Birkkalan tila, Simo Larmo
Case Kenkävero, D.O.Saimaa, Anne Ossi
Case Crenoco – Nordic for You, Visa Törmälä

14.00 – 14.15 Kahvitauko

Työpajat käynnistyvät klo 14.15

– Miten Suomen ruokabrändiä voisi monipuolistaa? Millaisia uusia näkökulmia voisi nostaa esiin? 

– Millaisia toimenpiteitä ruokaviennin tukemiseksi tarvitaan? Mitä voin tehdä itse ja yhdessä muiden kanssa? 

Työpajojen purku

Yhteenveto päivästä

15.30 Tilaisuus päättyy

#suomiruoka #ruokavienti #aitojamakuja #aitomaaseutu

 

Seminaarin järjestävät Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 yhteistyöhanke  ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 9. helmikuu
Aika:
09:00 - 15:30