Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa

10.2.2021 @ 08:00 - 11.2.2021 @ 16:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.

Aika 10.2.2021 klo 8 – 12 ja 11.2.2021 klo 13 – 16
Paikka Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta

Ohjelma 10.2.2021 klo 8 – 12

klo 8.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Heli Pirinen, asiantuntija Idea Nature Oy

Mitä pakastekuivaus on ja miten se toimii?

  • Käyttökohteet – elintarvikkeet, kosmetiikka, eläinten hoitovalmisteet ja rehut
  • Laadunhallinta ja lainsäädäntö pakastekuivaamalla tuotteistettaessa
  • Pakastekuivauksen plussat ja miinukset
  • Pakastekuivatun valmisteen pakkaaminen ja säilyvyys
  • Luomu ja pakastekuivaus

klo 12.00

 

Ohjelma 11.2.2021 klo 13 – 16

klo 13.00 Pakastekuivaus elintarvikkeiden tuotteistamisessa

  • Marjojen, vihannesten, luonnon kasvien/kasvinosien ja sienien pakastekuivaus
  • Hunajan ja siitepölyn pakastekuivaus
  • Pakastekuivattujen raaka-aineiden käyttö elintarvikkeissa

klo 16.00

Tauot sopivissa väleissä.

Koulutuksen hinta 60 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset maanantaihin 8.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

Details

Start:
10.2.2021 @ 08:00
End:
11.2.2021 @ 16:00