Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Liha-alan lainsäädäntö ja omavalvonta, Pohjois-Karjala

4.2.2021 @ 13:00 - 15:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen.

Aika 4.2.2021 klo 13.00 – 15.00
Paikka Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta

Ohjelma
13.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Jaana Elo, asiantuntija KoKo Palvelut

Liha-alan lainsäädäntö ja vaatimukset

Pienten toimijoiden helpotuksista

Omavalvonta
– Mihin tarvitaan ja mitä asioita siihen tulee kirjata?

15.00
Tauko sopivassa välissä.

Koulutuksen hinta 20 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset maanantaihin 2.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi

Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

Details

Date:
4.2.2021
Time:
13:00 - 15:00