Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luomutuotteiden jalostustoimintaan liittyvän luomusuunnitelman laadinta, Pohjois-Karjala

3.2.2021 @ 12:00 - 15:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen.

Aika: 3.2.2021 klo 12.00 – 15.00
Paikka: Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta

Ohjelma
12.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Jaana Elo, asiantuntija KoKo Palvelut

Luomuelintarvikkeiden jalostustoiminta
– Kuka valvoo mitäkin?
– Miten ja minne ilmoitan toiminnastani?

Luomusuunnitelman laadinta
– Mitä ja miksi – mitä asioita tulee kirjata?

15.00
(tauko sopivassa välissä)

Koulutuksen hinta 20 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset maanantaihin 1.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi

Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

Details

Date:
3.2.2021
Time:
12:00 - 15:00