Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luonnontuotteisiin perustuvien hyvinvointituotteiden valmistaminen I, Pohjois-Karjala

22.2.2021 @ 09:00 - 13:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään luonnontuotealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.

Aika 22.2.2021 klo 9.00 – 13.00
Paikka Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta

Ohjelma
9.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Katja Rieppo, luonnontuotealan asiantuntija ja kouluttaja, VersoGrow

Erilaiset hyvinvointituotteet ja raaka-aineet
Kasvit, saatavuus ja varastointi
Kasvirohdosten käyttö

13.00
Tauot sopivissa väleissä.

Koulutuksen hinta 30 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset torstaihin 18.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

Details

Date:
22.2.2021
Time:
09:00 - 13:00