Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä, webinaari

3.2.2021 @ 09:00 - 10:15

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten ja keskisuurten toimijoiden kokemukset.

Saaduista tuloksista kertoo Anna Kortesoja Gaia Consulting Oy:stä 3.2.2021 klo 9.00 – 10.15 järjestettävässä webinaarissa.

Ilmoittaudu 2.2. mennessä: http://ty.fi/koronaselvitys

Webinaari toteutetaan Turun yliopiston Zoom-yhteydellä ja linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Details

Date:
3.2.2021
Time:
09:00 - 10:15