Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista avasi Tutkimustiistaissa 7.11. ruoan mainetekijöitä ja miten omien tuotteiden brändäyksessä voi hyödyntää jo olemassa olevaa maineyhteyttä. Marjon esitysdiat (pdf).
Saatat myös pitää
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Internationale Grüne Woche IGW2019 -aktivointihanke kokosi ja vei kaksi suomalaista yritysryhmää näytteilleasettajiksi Berliinissä järjestettäville Internationale […]
Mistä ruoka tulee? Mitä lehmät syövät? Haiseeko sika pahalle? Miltä tuntuu hevosen turpa kämmentä vasten? Mitä muuta kuin ruokaa maaseudulla tuotetaan? Millaisia […]
Valtakunnallinen Lähiruokapäivä järjestetään jälleen 10.9.2022. Ilmoittautuminen Lähiruokapäivän tapahtuman järjestäjäksi on avoinna! Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, […]
ArtesaaniruokaSM -kilpailu on tarkoitettu elintarvikejatkojalostajille, ruokayrittäjille, jotka valmistavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, laadukkaasti, ilman lisäaineita. ArtesaaniruokaSM -kilpailu toimii yrittäjälle mm. kehittämisen työkaluna. […]