Anne Matilainen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista kertoi Ruokasektorin koordinaation Tutkimustiistaissa riistan lihaan liittyviä kuluttajien näkemyksiä ja lihan myynnin potentiaalia otsikolla: Riistaa tarjolle? – hirvenlihan kuluttajasegmentit. Annen esitysslidet (pdf).
Saatat myös pitää
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kartoitti syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan pienten ja keskisuurten jalostusyritysten toimintaan. Gaia Consulting Oy toteutti Turun yliopiston Brahea-keskuksen […]
Villiruoasta on muodostunut viime vuosina tuoreen, terveellisen ja sesonginmukaisen lähiruoan sanomaa julistava ilmiö. Julkisia keittiöitä kannustetaan tuomaan lautasille paikallista ja sesonkien mukaista […]
Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen! Ruokamatkailusta on tullut tärkeä osa matkailuelämystä. Jokainen matkailija syö ja ruokailu koetaan usein mieleenpainuvimpana asiana matkalla. Suomen ruokamatkailustrategia […]
Kokkiopiskelijat ideoivat yrittäjien kanssa näytöskeittiön annoksia ja av-alan opiskelijat valmensivat yrittäjiä mm. ruokakuvauksessa ja sosiaalisen median hyödyntämisessä.[rss-cut] Pohjois-Karjalan ammattiopisto Joensuun kokki-, matkailu- […]