Anne Matilainen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista kertoi Ruokasektorin koordinaation Tutkimustiistaissa riistan lihaan liittyviä kuluttajien näkemyksiä ja lihan myynnin potentiaalia otsikolla: Riistaa tarjolle? – hirvenlihan kuluttajasegmentit. Annen esitysslidet (pdf).
Saatat myös pitää
Sopimusviljelijät, innovatiivinen ja laadukas tuotantoketju sekä toimiva jakeluverkosto antavat eväitä yrityksen kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. [rss-cut] Kauhajoella tuotetaan pellavasta suomalaista superfoodia parhaimmillaan. Valoisa […]
Pohjois-Savossa, Suonenjoen ja sen lähikuntien alueella viljeltävälle puutarhamansikalle eli ”Suonenjoen mansikalle” ollaan hakemassa EU:n nimisuojaa. Suojatun maantieteellisen merkinnän (SMM) hakijana on Suonenjoen […]
Tiedolla ja osaamisella kasvuun -hankkeessa on testattu videoita tiedonvälityksen lähettiläinä. [rss-cut] — Meille on tullut positiivista palautetta. On kuulemma kätevää, että videosta […]
Vuoden lähiruokateko 2025 -yleisöäänestys on käynnistynyt Lähiruoka & luomu -messujen nettisivuilla, jossa omaa suosikkiehdokastaan voi äänestää 22.3. saakka. Sekä yleisöäänestyksen voittaja että […]