Presentationer och videor från Jord- och skogsbruksministeriets seminarium i Paja i Helsingfors 27.11.2019 är nu tillgängliga. Evenemanget arrangerades av det riksomfattande Koordinationsprojektet för matsektorn och ANM Branschtjänst. Videon av hela evenemanget kan ses här och videor av de enskilda presentationerna hittas i samband med inläggen. Videorna finns även på Aitojamakuja.fi YouTube-kanalen.
Du kanske också gillar
Kitkan viisas, Sahti, Kalakukko, Lapin Puikula, Lapin Poron kylmäsavuliha, Puruveden muikku, Lapin Poron liha, Karjalanpiirakka, Lapin Poron kuivaliha och Kainuun Rönttönen [rss-cut] […]
Under dagen utbytte man erfarenheter, diskuterade verksamhetsformer och framtiden. [rss-cut] Ökningen av antalet REKO-ringar* har varit hisnande: i fjol vid det här […]
Mat, när den är som bäst, är en upplevelse förknippad med en berättelse om matens ursprung och tillagningssätt: varifrån råvarorna kommer, vem […]
Dagen är uppdelad i två olika teman: allmänt om närmat-branschen på förmiddagen och om situationen inom livsmedelsbranschen, speciellt ur bageribranschens perspektiv, på […]