Presentationer och videor från Jord- och skogsbruksministeriets seminarium i Paja i Helsingfors 27.11.2019 är nu tillgängliga. Evenemanget arrangerades av det riksomfattande Koordinationsprojektet för matsektorn och ANM Branschtjänst. Videon av hela evenemanget kan ses här och videor av de enskilda presentationerna hittas i samband med inläggen. Videorna finns även på Aitojamakuja.fi YouTube-kanalen.
Du kanske också gillar
”Yrkeskök är vår grej”, sammanfattar marknadschef Henri Huttunen kundkretsen hos Marjavasu Oy. Från de första årens svartvinbärssaft har vi systematiskt närmat oss […]
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag som i […]
Södra Finlands projektträff hölls i Helsingfors i samband med Närmat & Eko-mässan. Temat för evenemanget var samarbete mellan restauranger och småföretag inom […]
Under de senaste åren har mycket arbete gjorts för att få lokal mat till yrkesköken. [rss-cut]Under tillställningar arrangerade av Utvecklandet av värdekedjan […]