Ruokamatkailu nousuun Pohjois-Pohjanmaalla -webinaari
Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- sekä matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä Tilaisuuden asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan […]
Villiyrttiruokakurssi Petäjävedellä
Villiyrtit tutuiksi ja lautaselle! 08.06.2021 13:00 - 18:00 Keittiömestari, villiyrttikirjailija Jouni Toivasen johdolla tutustutaan villiyrtteihin ja valmistetaan niistä herkullisia ruokia. Aluksi tehdään yhdessä keruuretki ja sen […]
Miten kokeiluilla voidaan edistää ruokapalveluiden vastuullisuutta?
Tule kuulemaan, kuinka ruokapalveluiden vastuullisuutta on kehitetty kokeillen Vastuulliset ruokapalvelut kokeillen -tulosjuhlaan 10.6. klo 8.30 - 11. Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma on kansallisen ilmastoruokaohjelman suurin hanke, […]
PuroMeetti Zoomissa, päivä 4: Maailmalle meno yhdessä
Neljäs PuroMeetti torstaina 10.6.2021 klo 12:00 – 16:00 Zoom-webinaarina, teemana ”Maailmalle meno yhdessä”. Vientimarkkinoiden avaaminen sujuu parhaiten yhteistyöllä. Neljännessä PuroMeetissä pääset tapaamaan viennin kohdemaissa toimivia […]
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa
Vastuullisuus on vahva trendi. Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin. Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa […]
Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä
Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla? Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta […]
Yrttipoimijakoulutus Laukaassa
Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! 10.06.2021 17:00 - 20:00 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat voikukka, mesiangervo ja maitohorsma. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö […]
Pirkanmaan Ruokafoorumi
Tule mukaan Ruokafoorumiin suuntaamaan Pirkanmaan ruoka-alaa uuteen aikaan! Pe 11.6. klo 8:30-12 järjestettävään etätilaisuuteen kutsutaan nyt mukaan ruoka-alan ytimessä mukana olevia ammattilaisia, tutkijoita, vaikuttajia ja […]
Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaisuuteen: webinaari ja ideapaja
Oletko ollut webinaarissa, jossa kaikilla puhujilla on sama aihe? Tässä tilaisuudessa tapahtuu niin. Lavalle tulevilla vaikuttajilla on sama otsikko: Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaan […]
Virtual Matchmaking event at Free From Functional Food and Health Ingredients 2021, online
As partner of the "Free From Functional & Health Ingredients" Expo, Enterprise Europe Network welcomes you to participate at the ONLINE International Matchmaking event on Free From, which […]