Lyijystä kupariin -webinaari
Euroopan unionissa on jo vuosia mietitty rajoituksia lyijyn käyttöön. Euroopan komissio on jo hyväksynyt lyijyhaulien käytön kieltämisen kosteikolla. Uudessa esityksessä rajoitetaan lyijystä valmistettuja luoteja ja […]
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaation toteuttama Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 27.5.2021 klo 9 - 11 Teamsin välityksellä. Verkostotapaamisen aluksi kuullaan keväällä tehdyn luomun vientiselvityksen tuloksista. […]
Fermentointi marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta. Webinaarin ajankohta: 27.05.2021 09:00 - […]
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Elintarvikkeiden tuontiin ja vientiin liittyvät lainsäädäntömuutokset
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Tavara liikkuu brexitistä huolimatta – huolinta tuonnissa ja viennissä sekä tulliasiat
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Baltian luonnontuotealan menestystarinoita -virtuaaliseminaari
Kolme Baltiassa toimivaa luonnontuotealan yritystä esittelee toimintaansa. Tilaisuuden ohjelma 2.6.2021 klo 17-19, Teams 17:00 Tilaisuuden avaus 17:05 Johdatus luonnontuotealaan Baltiassa, Mikko Rahtola 17:20 Chaga Health, […]
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Iso-Britannian haastavat elintarvikemarkkinat
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Yrttipoimijakoulutus Saarijärvellä
Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! 03.06.2021 17:00 - 20:00 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat vadelmanlehti, nokkonen, siankärsämö ja maitohorsma. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja […]
Ruokamatkamuistoja Turusta!
Turku, Forum Marinum Linnankatu 72, TurkuSuuntaako kesäreissu Turun museoihin, tai päättyykö Saariston rengasreittiretki Aurajoen rantaan? Ruokamatkamuistotuotteita Forum Marinumin Merikeskuksen Elämystorilta kesäkuussa! Auki joka päivä kello 10-18. Tarkempi ohjelma osoitteessa: http://www.vs-lähiruoka.fi/ruokamatkamuisto
Uusia makuja yrteistä, Pohjois-Pohjanmaa
Tutustumismatka yrttien saloihin – luonnonantimia keväästä syksyyn! Perehdymme villiyrttien ja yrttien käyttöön ja mahdollisuuksiin ammattikeittiöissä. Tavoitteena on löytää uusia makuja ruokalistalle hyödyntäen paikallisia raaka-aineita. Yrttialan […]