Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruokaväärennökset
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. “Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein" työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024 Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä. […]
KIKE markkinakatsaukset: Pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälistymisen keinot
Ajankohtaisista viennin aiheista tiedottavat KIKE Markkinakatsaukset jatkuvat jälleen. Seuraava katsaus pidetään 4.4. klo 10 – 12 Zoomissa. Tule poimimaan parhaat neuvot ja kartuttamaan vientiosaamistasi. Ilmoittaudu […]
WiseFood-hankkeen Create & Innovate -työpaja, Turku
Kenelle: Opiskelijat, aloittelevat yrittäjät tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Erityisesti ruoka- ja elintarvikealalta, mutta kaikki tervetulleita tilaisuuteen ja pitchaamaan! Voit pitchata lyhyesti oman ideasi tilaisuudessa. Paikalla mukana mentoreita […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Maatalouden kestävyysmurros – silta yli alkutuottajan ja kuluttajan välisen kuilun?
Huhtikuun Ruokasektorin tutkimustiistaissa pureudutaan oikeudenmukaiseen kestävyysmurrokseen sekä alkutuottajan ja kuluttajan vuorovaikutukseen. Aihetta avaa tutkimuspäällikkö, erikoistutkija Mikko Weckroth Luonnonvarakeskuksesta. Teamsissä, 9.4. klo 9-10 Mikko toteuttaa parhaillaan […]
Osta ja myy -treffit Savonlinnassa
Ruokapalveluyrityksille, ruoantuottajille ja jatkojalostajille suunnattu Osta ja myy -treffit järjestetään ti 9.4.2024 klo 13-16 Savonlinnassa Samiedun Paviljonki, Rajalahdenkatu 4. Treffien tavoitteena on, että ravintola- ja […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
ETS: ChemBio Finland & Kemian Päivät: Uusien elintarvikeinnovaatioiden haasteet EU:ssa
ChemBio Finland 2024 järjestetään 10.–11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. ChemBio Finlandin ja Kemian Päivien yhteydessä järjestetään Elintarviketieteiden Seuran seminaari: UUSIEN ELINTARVIKEINNOVAATIOIDEN HAASTEET EU:SSA 10.4. klo 12-15 Puheenjohtaja: Mari […]