Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari
Seminaarissa tarkastellaan kuusivuotisen FOOD-ohjelman (2019-2025) kolmen laajan tutkimushankkeen (Leg4Life, Just food, MULTA) tuloksia ja niiden merkitystä suomalaisen ruokajärjestelemän kestävyysmurroksessa. Aika: Maanantaina 26.5.2025 klo 9:00-11:30 Paikka: Helsingin […]
The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki
Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]
Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1
Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]
Erityiseksi todettu-hankkeen päätöswebinaari
Ennakkotietona, että Erityiseksi todettu-hankkeen päätöswebinaari on ti 3.6.2025 klo 13-15. Lisätietoja täydennetään kevään aikana.
Todistetusti laatua! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Johdannossa aiheeseen syvennytään laadun eri ulottuvuuksiin kuten turvallisuus, ravitsemuksellisuus, aistinvaraiset ominaisuudet, laadun merkitys kuluttajille, yrityksille ja yhteiskunnalle, omavalvonta, HACCP, laadunhallinnan standardit ja laadun varmistamisen työkalut. […]
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 2, etäyhteys
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
Tuotekehityksellä meille ja maailmalle, showroom ja päätöstilaisuus, Jyväskylä
Kaikille keskisuomalaisille (ja tuotekehityspolun) elintarvikkeiden tuottajille ja jalostajille avoin ja maksuton tilaisuus 12.6.2025, jossa mahdollisuus esitellä omia tuotteita ostajille (kaupat, tukut, ammattikeittiöt, ruokamatkailuyritykset) ja medialle. […]
Elintarvikealan yritysten tutustumismatka Wieniin
Kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille suunnattu markkinaan tutustumismatka Itävaltaan Wieniin kesäkuussa. Tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Yritykset kustantavat itse matkakulunsa eli lennot, majoituksen […]
Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 2
Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]
Vientiyritysten yhteistapaaminen Tampereella
VIKE-hanke kutsuu kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset koolle. Tavataan seuraavan kerran 2.9.2025 Tampereella! Sanoista teoiksi! Tervetuloa vientiyritysten yhteistapaamisiin, jossa tutustutaan toisiimme, jaetaan vientitietoa ja suunnitellaan yhteisiä […]