Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams

Jatkamme 18.3.2025 klo 13-15 luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksien käsittelyä helmikuussa aloitetun keskustelun pohjalta. Aiheina mm. luomukeruun ryhmäsertifiointi, keruun sopimusmallin valmistelu, evästykset marraskuun Luonnontuotepäiville ja […]

Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, Oulu

Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla! Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma? Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan […]

Ruokahävikki-webinaari

Bio- ja kiertotalouden tutkimusalan FoodLoops-hanke järjestää 21.3. klo 11-13:30 koulujen ruokahävikin vähentämiseen tähtäävää kehitystyötä ja projektin tuloksia esittelevän webinaarin. Tilaisuus tarjoaa vaiheittaisen koulutuksen yhteiskehittämisprosessista kuntien, […]