Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaisuuteen: webinaari ja ideapaja

pe 11. kesäkuu @ 12:00 - 15:00

Oletko ollut webinaarissa, jossa kaikilla puhujilla on sama aihe? Tässä tilaisuudessa tapahtuu niin. Lavalle tulevilla vaikuttajilla on sama otsikko: Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaan – mitkä viisi asiaa sinun mielestäsi pitäisi ainakin huomioida? Sinun ajatuksesi, näkemyksesi ja odotuksesi ovat myös tärkeitä. Siksi haluamme kutsua sinut ja muut sankoin joukoin mukaan.

Nuorten ideat, ruokakulttuurit, markkinat, maaseudun palvelut, sateet, helteet, tuotannon kannattavuus, elintarvikkeiden kotimaisuus, hiiliviljely, luonnon monimuotoisuus, älymaaseutu, innovaatioekosysteemit, ruokainnostus, ravitsemus, kuntien elintarvikehankinnat, turvekeskustelut, jaksaminen, modernit energiateknologiat, metsäpolitiikka ja monet muut tällä hetkellä kuumat aiheet kertovat jotakin tulevasta. Mitä ainakin pitäisi huomioida elinvoimaisuudessa? Tervetuloa kuulemaan viimeisimmistä käänteistä, maistelemaan kanssamme elinvoimaisuutta ja vaihtamaan ajatuksia ruoantuotannon ja maaseudun tulevaisuudesta, visiosta ja suunnasta sekä hahmottamaan konkreettisia tekemisiä sen toteutumiseksi.

Tilaisuus järjestetään 11.6. klo 12 – 15

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 9.6. maaseutuverkoston kalenterin kautta. Tilaisuuden keskustelua on mahdollista seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #elinvoimaa. Tapahtuma toteutetaan virtuaalisena. Osallistumislinkin saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tiedot

Päivämäärä:
pe 11. kesäkuu
Aika:
12:00 - 15:00