Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa

10.6.2021 @ 12:30 - 15:00

Vastuullisuus on vahva trendi. Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin.

Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien  ymmärtäminen auttaa hahmottamaan omia kehittämistarpeita. Kuluttajien ruokavalinnoissa vastuullisuudella on yhä tärkeämpi rooli ja sen huomiointi on välttämättömyys. Koulutuksessa asiantuntijamme pureutuvat näihin haasteisiin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää paremmin ravitsemuksellista kokonaisuutta ja tuotetiedon vastuullisuutta. Koulutus toteutetaan tehokkaana verkkokoulutuksena MS -Teams alustalla 10.6 klo 12:30-15:00.

OHJELMA

Aloitus

Ruokatrendit, ruokailmiöt ja
ravitsemussuositukset

Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM
Sara Pohjavuori

Ravitsemustiedon vastuullinen deklarointi
Tuotetietoasiantuntija, TtM
Tuulia Lindroos

Reseptiikan ja raaka-aineiden hallinta
ravitsemusnäkökulmasta

Kehityspäällikkö, ETM Sirkku Aarinen

Loppuyhteenveto

Lisätietoja ja ilmoittaudu

 

Details

Date:
10.6.2021
Time:
12:30 - 15:00