Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä

10.6.2021 @ 14:00 - 16:00

Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla?

Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta hiilijalanjälkilaskurista sekä ajankohtaisia puheenvuoroja ravintola-alan hiilijalanjälkityöstä.

Aika: Torstai 10.6. klo 14-16

Paikka: Online webinaari

Alustava ohjelma:

Tervetuloa!

Mission Zero Foodprint
Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki

Tervehdys ravintola-alalta
Sasu Laukkonen, Ravintola ORA

Hiilijalanjälki ravintola- ja ravintolapalvelualalla
Marja Jallinoja, Luonnonvarakeskus

Kokeiluja ja kehittämistä: Hiilijalanjälki näkyväksi
Ateriakohtainen ilmastolaskuri ravintoloille, Sari Siitonen, Clonet Oy
Kokemuksia kentältä, Pizzeria Via Tribunali 

Ravintolan hiilijalanjäljillä: Näkökulmia kentältä -paneelikeskustelu

  • Heini Santos, Hesburger
  • Tarja Siira, Jamix
  • Jonna Pitkänen, Carbon Neutral Tourism

Ilmoittaudu ja tutustu ohjelmaan tarkemmin

Details

Date:
10.6.2021
Time:
14:00 - 16:00