Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen -webinaari
Webinaarin tavoitteena on avata ammattikeittiöiden toiminnan ympäristövaikutuksia sekä antaa uusia ideoita ja vinkkejä niiden pienentämiseen käytännössä. Esimerkkien avulla tuodaan työkaluja ruokalistasuunnitteluun, ruoan valmistusprosessin optimoimiseen sekä […]
Julkiset ruokapalvelut -webinaari – kohti 25 prosentin luomutavoitetta
Suomen Kansallisen hankintastrategian ja uuden kansallisen luomuohjelman tavoite on 25 prosenttia luomua ruokapalveluissa vuoteen 2030 mennessä. Luomun käytön lisääminen julkisella sektorilla on myös EU:n komission […]
Jatkojalostuksen avulla arvonlisää luonnontuotteille ja alueille?
Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen toiseen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan jatkojalostuksen mahdollisuuksia ja haasteita luonnontuotealan yrittäjien näkökulmasta! 15.6.2021 klo 13-15 […]
Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation, Ruokaviraston tutkimusseminaari
Tutkimusprofessori Nesli Sözer (VTT) kertoo tutkimuswebinaarissamme Suomen ruokatutkimuksen ja innovoinnin strategiasta otsikolla “ Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation”. Esitelmän jälkeen […]
Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa, osa II (FFF)
We continue our webinars on Italy and how to do business there. 16.6.2021 klo 15.15 - 16.30 We have a top-tier speaker from Carrefour Italy: […]
Monipuolista puutarhatuotantoa ja kumppanuusmaataloutta
Kumppanuusmaatalousasiaan tutustutaan Rekolan Puutarhalla heinäkuun alussa. Päivän sisältönä on Viljelykierto pysyvän penkkiviljelyn menetelmällä Eri työkoneiden ja työkalujen käytön kokeilua Rikkakasvien mekaaninen torjunta oikea-aikaisesti Monipuolisen ja […]
Oluset & Koko perheen Limuset Iisalmessa
Tarkista tapahtuman tarkemmat kellonajat ja ohjelma nettisivuilta www.oluset.fi Juhlavuoden ohjelmassa on gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia ja sisältöjä, jotka hivelevät matkailijoiden makunystyröitä. Ohjelma käynnistyy […]
Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtuma
Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtuma haluaa tehdä tunnetuksi hämäläistä ruoka-alan osaamista, tuotteita ja kohteita sekä tarjota kuluttajille mahdollisuuden tutustua hämäläiseen ruoantuotantoon ja -tuottajiin […]
Paneelikeskustelu SuomiAreenassa, Ruoka 2050: Mitä se on ja kuka sen tuottaa?
Pori-lava Kauppatori, Pori, SuomiPaneelikeskustelu aloittaa SuomiAreenan heti maanantaina 12.7. klo 10 Pori-lavalla. Keskustelussa lähestytään laaja-alaisesti ruokaketjun nykytilaa ja pohditaan erilaisia tulevaisuuden vaihtoehtoja ruokaketjun elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Kehittämistyössä on huomioitava […]
SuomiAreena 2021 keskustelutilaisuus: Voiko koulu kasvattaa syömään hyvin?
Suomessa kouluruokailulla ja ruokakasvatuksella tarjotaan 900 000 lapselle kestävät eväät elämään. Kuntien tärkein pöytä on lasten ja nuorten pöytä. Miten varmistamme, että kouluruokailu ja ruokakasvatus kukoistavat […]