Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation, Ruokaviraston tutkimusseminaari

ti 15. kesäkuu @ 15:00 - 15:45

Tutkimusprofessori Nesli Sözer (VTT) kertoo tutkimuswebinaarissamme Suomen ruokatutkimuksen ja innovoinnin strategiasta otsikolla “ Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation”. Esitelmän jälkeen on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille ja keskustelulle.

Tutkimuswebinaari 15.6.2021 klo 15 – 15.45 on englanninkielinen.

Strategiaa työstettiin vuonna 2020 eri tieteenalojen ja sidosryhmien osallistavana yhteistyönä. Ydinryhmässä oli alan tutkijoita Teknologian tutkimuskeskuksesta (VTT), Luonnonvarakeskuksesta (Luke), Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL), Ruokavirastosta sekä Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopistoista. Strategian päätavoitteena on tehdä Suomesta keskeinen toimija terveelliseen ja kestävään globaaliin ruokajärjestelmään siirtymisessä ja siihen liittyvän talouskasvun ja kuluttajien hyvinvoinnin lisääjänä.

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Tiedot

Päivämäärä:
ti 15. kesäkuu
Aika:
15:00 - 15:45