Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
NuFo & EIT Food – Collaboration, Research, and Networking Locally and Internationally
NuFo & EIT Food – Collaboration, Research, and Networking Locally and Internationally
Nutrition and Food Research Center (NUFO) at the University of Turku warmly invites you to an open event where we will introduce our research activities […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Webinaari: Ruokastrategian valmistelun eteneminen
Webinaari: Ruokastrategian valmistelun eteneminen
Tervetuloa kuulemaan kansallisen ruuan pitkän aikavälin strategian valmistelun etenemisestä 26.2.2025 klo 8.30-9.00! Vuoden 2024 lopussa käynnistyneen ruokastrategian valmistelun ensimmäinen vaihe on käynnissä. Tilannekuvaa on hahmoteltu, […]
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan kuntien ruokapalveluille sopivaa Arctic Food Lab -menua! Julkaisemme ammattikeittiöihin soveltuvat reseptit, joissa hyödynnetään monipuolisesti alueemme raaka-aineita – liha-, maito-, vilja-, kala- […]
1 tapahtuma,
Erottuva elintarvike -työpaja: tuotekehitys ja tuoteideointi, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpaja: tuotekehitys ja tuoteideointi, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Elintarvikealan tukkukauppaselvityksen julkaisutilaisuus, Helsinki
Elintarvikealan tukkukauppaselvityksen julkaisutilaisuus, Helsinki
Tervetuloa Elintarvikealan tukkukauppa -selvitystyön julkaisutilaisuuteen! Aika: tiistai 4.3. klo 9.00-10.45 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki (myös etäyhteys) Maa- ja metsätalousministeriö on tilannut Luonnonvarakeskukselta […]
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 1
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 1
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
1 tapahtuma,
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana kasviöljyt
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana kasviöljyt
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]
2 tapahtumat,
Ruokayrittäjän talvipäivät / Vinterdagar för livsmedelsföretagare, Pöytyällä Varsinais-Suomessa
Tervetuloa Ruokayrittäjän talvipäiville 2025 Pöytyälle Kaidanojan Kartanon ihaniin puitteisiin! Tekoälyyn, vastuullisuuteen, sivuvirtoihin ja tarjousosaamisen teemoihin keskittyvä erikoistapahtuma on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille kehittymishaluisille […]
Luomutuottajien aamuporinat: metsäluomua kaikista maakunnista
Luomutuottajien aamuporinat: metsäluomua kaikista maakunnista
Kerran kuussa, kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 9–10 keräännytään etäaamukahveille jonkin luomuaiheisen teeman ympärille. Asiantuntija-alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle aamun teemasta. Vuoden 2025 seuraavien […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 2
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 2
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
Sparrningseftermiddag inför FM i Mathantverk 2025, Egentliga Finland
Sparrningseftermiddag inför FM i Mathantverk 2025, Egentliga Finland
Hej du som är livsmedelsföretagare och intresserad av mathanverk i Egentliga Finland! Är du intresserad av att delta i FM i Mathantverk-tävlingen på hösten 2025 […]
Osta ja myy – toimivat jakelukanavat -webinaari, Etelä-Savo
Osta ja myy – toimivat jakelukanavat -webinaari, Etelä-Savo
Maatilayrittäjä tai elintarvikejatkojalostaja! Oletko kiinnostunut myymään tuotteitasi ravintoloille ja ruokapalveluyrityksille? Ravintola tai ruokapalveluyritys! Haluatko ostaa paikallisia raaka-aineita, elintarvikkeita suoraan tuottajilta tai valmistajilta? Tule webinaariimme 11.3.2025 klo 14-15. Webinaarissa […]
3 tapahtumat,
Erottuva elintarvike -työpaja: pakkausratkaisut, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpaja: pakkausratkaisut, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Pori
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Pori
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
Towards dynamic procurement of local food, virtual event
Towards dynamic procurement of local food, virtual event
Towards dynamic procurement of local food in small towns is the theme for the workshop. With the support of procurement specialists, farmers and food producers […]
4 tapahtumat,
Kaurabuusti-seminaari, Lahti ja etäyhteys
Kaurabuusti-seminaari, Lahti ja etäyhteys
Kaurabuusti-seminaari on elintarvikealan yrityksille, alan kehittäjille ja sidosryhmille suunnattu maksuton tapahtuma, joka tarjoaa katsauksen kauran vientipotentiaaliin, kehitysnäkymiin sekä mahdollisuuksiin. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Tervetuloa! […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 1
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 1
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit, Oulu (ja osin Teams)
Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit, Oulu (ja osin Teams)
Luonnontuoteyritys ja kerääjä – tule esittelemään ja maistattamaan omia raaka-aineita ja luonnontuotepohjaisia elintarvike- ja ruokatuotteitasi ravintoloille. Keittiömestari ja ravintolan edustaja – tule tutustumaan alueen luonnontuoteraaka-aineisiin, -jalosteisiin ja […]
Webinaari: Lisää luomua lautaselle 13.3. – Ammattikeittiöiden luomuohjelman vaikuttavuus ja kehittäminen
Webinaari: Lisää luomua lautaselle 13.3. – Ammattikeittiöiden luomuohjelman vaikuttavuus ja kehittäminen
Millaisia ovat ammattikeittiöiden luomun käytön lisäämiseen tähtäävät ohjelmat Suomessa ja Ruotsissa? Tämän kuulemme webinaarissa 13.3.2025 klo 13.30-15.00. Tilaisuudessa julkaistaan myös Portaat luomuun -ohjelman vaikuttavuusselvityksen tulokset […]
1 tapahtuma,
Ruokasektorin kasvun mahdollisuudet: Mille kehityspolulle nykyinen toimintamalli johtaa? -webinaari
Ruokasektorin kasvun mahdollisuudet: Mille kehityspolulle nykyinen toimintamalli johtaa? -webinaari
Ruokasektorilla on mahdollisuuksia kasvuun, mutta se edellyttää uusia arvoketjuja ja vienninedistämisen toimenpiteitä. Luonnonvarakeskus selvitti, mitä tapahtuu, jos kasvupotentiaalin saavuttamiseksi vaadittavia toimia ei tehdä tai niitä […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
5 tapahtumat,
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kuopio
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kuopio
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
Elintarvikealan toimija – varaudu vastuullisuusvaatimusten tuomiin myllerryksiin ja mahdollisuuksiin!, Teams
Elintarvikealan toimija – varaudu vastuullisuusvaatimusten tuomiin myllerryksiin ja mahdollisuuksiin!, Teams
Haluatko oppia ennakoimaan ja arvioimaan liiketoimintaympäristössä vaikuttavia muutostekijöitä? Haluatko oppia huomaamaan vastuullisuuden kilpailuetuja ja välttämään virhearvioita? Tule mukaan maksuttomaan ennakointityöpajaan ti 18.3.2025 klo 9.00–12.00 ja […]
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams
Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams
Jatkamme 18.3.2025 klo 13-15 luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksien käsittelyä helmikuussa aloitetun keskustelun pohjalta. Aiheina mm. luomukeruun ryhmäsertifiointi, keruun sopimusmallin valmistelu, evästykset marraskuun Luonnontuotepäiville ja […]
1 tapahtuma,
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kouvola
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kouvola
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
1 tapahtuma,
Luomuinstituutin webinaarisarja: Luomusadoissa on hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia
Luomuinstituutin webinaarisarja: Luomusadoissa on hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia
Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen koordinoi vuosina 2022-2024 toteutettua ja Hiilestä kiinni-ohjelmasta rahoitettua Luomuviljelyn viljelyvarmuuden ja ilmastokestävyyden parantaminen sekaviljelyn ja syyskylvöisten valkuaiskasvien avulla (LuoVaMix) -hanketta. Hankkeessa […]
1 tapahtuma,
Ruokahävikki-webinaari
Ruokahävikki-webinaari
Bio- ja kiertotalouden tutkimusalan FoodLoops-hanke järjestää 21.3. klo 11-13:30 koulujen ruokahävikin vähentämiseen tähtäävää kehitystyötä ja projektin tuloksia esittelevän webinaarin. Tilaisuus tarjoaa vaiheittaisen koulutuksen yhteiskehittämisprosessista kuntien, […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
D.O. Saimaa -merkki käyttöön ja hyödyksi -info, Teams
D.O. Saimaa -merkki käyttöön ja hyödyksi -info, Teams
Ruoantuottajille, jatkojalostajille, ruokamatkailuyrityksille, ravintoloille! Olisiko sinun yrityksellesi tai tuotteelle hyötyä D.O. Saimaa laatu- ja alkuperämerkistä? Haluatko profiloitua paikallisruokaan? Oletko paikallinen ruoantuottaja, joka haluaa myydä raaka-aineita […]
Luomutärskyt ammattikeittiöille, Salo
Luomutärskyt ammattikeittiöille, Salo
Kiinnostaako luomun lisääminen keittiössä? Tule kuulemaan, mitä luomu on ja miten sen käyttöä voisi lisätä. Vuoden 2025 aikana järjestämme myös muita luomuisia tilaisuuksia ammattikeittiöille, joista […]
Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti, Humppila
Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti, Humppila
Elonkierron Ystävät ry sekä Lounais-Hämeen MTK järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen paneelikeskustelun ”Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti”. Tilaisuus järjestetään Jokioisten Tietotalon yläkerrassa (Humppilantie 9) maanantaina […]
2 tapahtumat,
EU:n maatalouspolitiikkaan luvassa muutos – mitä se merkitsee? webinaari
EU:n maatalouspolitiikkaan luvassa muutos – mitä se merkitsee? webinaari
Euroopan unionin yhteinen maatalouspolitiikka kohtaa kasvavia muutospaineita, kun sitä aletaan uudistaa vuonna 2028 alkavalle kaudelle. Tervetuloa Luken webinaariin kuulemaan, mitä muutokset tarkoittavat. EU:n komissio julkaisi […]
Luonnontuotteet Nyt – Menestystä, Tietoa ja Makuja -tilaisuus, Lappeenranta
Luonnontuotteet Nyt – Menestystä, Tietoa ja Makuja -tilaisuus, Lappeenranta
LUT:in Kymenlaakson kestävä kehitysloikka (KEKE)-tutkimusryhmämme järjestää vuonna 2025 kolme tilaisuutta, joissa haluamme innostaa luonnontuotealan toimijoita kehittämään liiketoimintaansa, innovoimaan uusia tuotteita ja verkostoitumaan. Näissä tilaisuuksissa esitellään […]
2 tapahtumat,
Huoltovarmuus – mitä se maataloudessa ja ruokajärjestelmässä tarkoittaa? -webinaari
Huoltovarmuus – mitä se maataloudessa ja ruokajärjestelmässä tarkoittaa? -webinaari
Ennakkotietona, että ARMAS-hanke (Huoltovarmuutta ja resilienssiä ruokajärjestelmään - valtakunnallinen maaseutuhanke) järjestää huoltovarmuuteen liittyvän webinaarin. Aika: ke 26.3.2025 klo 9-11.30 Paikka: etäyhteydellä teamsilla, Liity kokoukseen tästä […]
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Rovaniemi
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Rovaniemi
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
3 tapahtumat,
Lähiruoka & luomu, Helsingin Messukeskus
Herkkuja luomuna ja läheltä – Lähiruoka & luomu -tapahtuma jälleen keväällä 2025 Lähiruoka & luomu järjestetään 27.-30.3.2025 Kevätmessujen yhteydessä. Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle […]
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Oulu
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Oulu
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
Varsinais-Suomen ruokaketju muutoksessa, Lieto
Varsinais-Suomen ruokaketju muutoksessa, Lieto
Järjestämme torstaina 27.3. Liedon kaupungintalolla koko iltapäivän tilaisuuden, jossa käymme monipuolisesti läpi maakunnan ruokaketjun tilaa – niin haasteita kuin keinojamme ratkaista niitä. Tilaisuus on suunnattu […]
3 tapahtumat,
Millaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040? -työpaja, Seinäjoki
Millaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040? -työpaja, Seinäjoki
Tervetuloa visioimaan minkälaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040 Osana EU:n rahoittamaa PRIMED-projektia VTT on haastatellut ruoka-alalla eri rooleissa toimivia henkilöitä, ja luonut […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 2
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 2
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Lokalmatsträff, Seinäjoki
Lokalmatsträff, Seinäjoki
Välkommen med på lokalmatsträffen den 1.4.2025 till Seinäjoki! På Lokalmatsträffen år 2025 möts köpare och säljare igen! Evenemanget har arrangerats i 10-års tid i Seinäjoki. NYTT för […]
4 tapahtumat,
Klusteritreffit – Ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjuun, Joensuu
Klusteritreffit – Ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjuun, Joensuu
Tervetuloa klusteritreffeille! Treffeillä kuullaan ja keskustellaan Itä-Suomen alueella tapahtuvasta työstä kasvisten viljelyn, käsittelyn ja jatkojalostuksen parissa. Päivän päätteeksi on mahdollista tutustua Jaakkolan elintarviketukun jatkojalostustiloihin. Päivän […]
Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo
Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo
Hiiliviisas kiertotalous -hanke järjestää 2.4.2025 klo 13-15 Kuusamossa keskustelutilaisuuden, jossa suunnitellaan yhteiskäyttöisen koekeittiön perustamista Koillismaalle luonnontuotealan toimijoille. Koekeittiöllä tarkoitetaan luonnontuotteiden (elintarvikkeet, kosmetiikka ja eläinhoitovalmisteet) kehittämiseen […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams
Ruokaprovinssi-kahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme mielenkiintoisia ruoka-alalla yrittäviä tai vaikuttavia henkilöitä ja opimme uutta ruoka-alan ilmiöistä. Kahveilla myös viihtyy! […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]
3 tapahtumat,
PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa kevään maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa torstaina 3.4. klo 10.00. Ennuste arvioi ruokamarkkinoiden ja maatalouden lähivuosien näkymiä maailmantilanteessa, jossa epävarmuus ja […]
Huoltovarmuusseminaari, Seinäjoki
Huoltovarmuusseminaari, Seinäjoki
Tule päivitämään tietosi päivänpolttavasta aiheesta eli huoltovarmuudesta ruoka-alan näkökulmasta. to 3.4.2025, klo 12-15 Frami B auditorio, Seinäjoki Ohjelma Elintarvikeketjun toimintavarmuuden tekijät Csaba Jansik, Luke Elintarvikehuolto […]
Food Souvenir from Saimaa -virtuaalimessupilotti
Food Souvenir from Saimaa -virtuaalimessupilotti
Etsitkö uniikkeja ruokalahjatuotteita jälleenmyyntiin tai liikelahjoiksi? Varaa paikkasi virtuaalimessut -pilottiin 3.4. klo 15–18! Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden löytää laadukkaita paikallisia ruokalahjoja ja verkostoitua Saimaan alueen pienyritysten kanssa. […]
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma, Vieremä
Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma, Vieremä
TAPAHTUMAN TEEMA: “Resepti voi tulla kaukaa ja raaka-aine läheltä” Suomi kansainvälistyy ja yhteisömme ovat entistä monikulttuurisempia. Maaseudulla tämä tuo mukanaan uusia yrityksiä ja työvoimaa rikastuttaen […]