
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
ke 26. helmikuun @ 14:00 - 15:15
Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan kuntien ruokapalveluille sopivaa Arctic Food Lab -menua!
Julkaisemme ammattikeittiöihin soveltuvat reseptit, joissa hyödynnetään monipuolisesti alueemme raaka-aineita – liha-, maito-, vilja-, kala- ja luonnontuotteita sekä kasviksia uudet ravitsemussuositukset huomioiden. Tuodaan yhdessä alueemme ruokatuotteet esiin päiväkoti- ja kouluruokailussa sekä nostetaan esille suomalaista ammattikeittiöosaamista eurooppalaiselle yleisölle!
26.02.2025 14:00 – 15:15
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!
Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kuntien ruokapalveluammattilaisille sekä avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Osallistumislinkin saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen (tarkistathan tarvittaessa myös roskapostikansion).
Tilaisuuden järjestää Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Parasta paikallista pöytiin-, Lähikalaa lautaselle- ja Luonnontuotteita pohjoisesta -hankkeet.