Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Lokalmatsträff, Seinäjoki
Lokalmatsträff, Seinäjoki
Välkommen med på lokalmatsträffen den 1.4.2025 till Seinäjoki! På Lokalmatsträffen år 2025 möts köpare och säljare igen! Evenemanget har arrangerats i 10-års tid i Seinäjoki. NYTT för […]
4 tapahtumat,
Klusteritreffit – Ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjuun, Joensuu
Klusteritreffit – Ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjuun, Joensuu
Tervetuloa klusteritreffeille! Treffeillä kuullaan ja keskustellaan Itä-Suomen alueella tapahtuvasta työstä kasvisten viljelyn, käsittelyn ja jatkojalostuksen parissa. Päivän päätteeksi on mahdollista tutustua Jaakkolan elintarviketukun jatkojalostustiloihin. Päivän […]
Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo
Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo
Hiiliviisas kiertotalous -hanke järjestää 2.4.2025 klo 13-15 Kuusamossa keskustelutilaisuuden, jossa suunnitellaan yhteiskäyttöisen koekeittiön perustamista Koillismaalle luonnontuotealan toimijoille. Koekeittiöllä tarkoitetaan luonnontuotteiden (elintarvikkeet, kosmetiikka ja eläinhoitovalmisteet) kehittämiseen […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams
Ruokaprovinssi-kahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme mielenkiintoisia ruoka-alalla yrittäviä tai vaikuttavia henkilöitä ja opimme uutta ruoka-alan ilmiöistä. Kahveilla myös viihtyy! […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]
3 tapahtumat,
PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa kevään maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa torstaina 3.4. klo 10.00. Ennuste arvioi ruokamarkkinoiden ja maatalouden lähivuosien näkymiä maailmantilanteessa, jossa epävarmuus ja […]
Huoltovarmuusseminaari, Seinäjoki
Huoltovarmuusseminaari, Seinäjoki
Tule päivitämään tietosi päivänpolttavasta aiheesta eli huoltovarmuudesta ruoka-alan näkökulmasta. to 3.4.2025, klo 12-15 Frami B auditorio, Seinäjoki Ohjelma Elintarvikeketjun toimintavarmuuden tekijät Csaba Jansik, Luke Elintarvikehuolto […]
Food Souvenir from Saimaa -virtuaalimessupilotti
Food Souvenir from Saimaa -virtuaalimessupilotti
Etsitkö uniikkeja ruokalahjatuotteita jälleenmyyntiin tai liikelahjoiksi? Varaa paikkasi virtuaalimessut -pilottiin 3.4. klo 15–18! Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden löytää laadukkaita paikallisia ruokalahjoja ja verkostoitua Saimaan alueen pienyritysten kanssa. […]
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma, Vieremä
Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma, Vieremä
TAPAHTUMAN TEEMA: “Resepti voi tulla kaukaa ja raaka-aine läheltä” Suomi kansainvälistyy ja yhteisömme ovat entistä monikulttuurisempia. Maaseudulla tämä tuo mukanaan uusia yrityksiä ja työvoimaa rikastuttaen […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 8.4.2025 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen aluksi kuulemme kansallisesti toteuttavasta vientiin ja kansainvälistymisen edistämiseen liittyvästä toiminnasta kolme puheenvuoroa: KASVUALUSTA-hanke […]
Lootaan, pussiin, vuan käärinkö rättiin? – Elintarvikepakkaukset ammattikeittiöille, Kuopio
Lootaan, pussiin, vuan käärinkö rättiin? – Elintarvikepakkaukset ammattikeittiöille, Kuopio
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan toimivia pakkauksia ja vahvistamaan yhteistyötä! Tapahtuma on suunnattu pohjoissavolaisille ruoka-alan toimijoille – alkutuottajille, jatkojalostajille ja ammattikeittiöille. Tavoitteena on tuoda yhteen tuottajat ja […]
3 tapahtumat,
Webinaari kerääjien kouluttajille
Webinaari kerääjien kouluttajille
Järjestämme infon kerääjä.fi-palvelusta kerääjäkoulutuksia järjestäville ja suunnitteleville keskiviikkona 9.4.2025 klo 9.30–10.30. Palvelun käytön opastuksen lisäksi käymme läpi vinkkejä, miten palvelussa olevan kurssin ilmoittautumisineen saa sovitettua omaan […]
Erottuva elintarvike -työpaja: valmiin tuotteen viimeistely, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpaja: valmiin tuotteen viimeistely, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
Kestävää kasvua uusista arvoketjuista – Solumaatalous, webinaari
Kestävää kasvua uusista arvoketjuista – Solumaatalous, webinaari
Kestävän ja kannattavan ruokajärjestelmän rakentaminen vaatii nykyisten ruoantuotantomenetelmien ja arvoketjujen kehittämistä ja uusien tuotantomenetelmien valjastamista ruokajärjestelmän käyttöön. Solumaatalous on lupauksia herättävä ruoantuotantotapa, joka osaltaan vauhdittaa […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ruoka 2025, Helsinki
Ruoka 2025 on ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä maanantaina 14.4.2025 klo 13-15 järjestettävään verkkotilaisuuteen! Vastuullisuustyö on erottamaton osa julkisen sektorin ruokapalvelujen arkipäivää. Ympäristövastuullisuuteen on kiinnitettävä huomiota enenevässä määrin […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Biojalostetun metsäteollisuussivutuotteen käyttö maanparannusaineena
Luomuinstituutin webinaarisarja: Biojalostetun metsäteollisuussivutuotteen käyttö maanparannusaineena
Väitöskirjatutkija ja Suomen ekosovellus Oy:n yrittäjä Jukka Kivelä kertoo, miten metsäteollisuuden sivuvirtoja voidaan käyttää luomutuotannossa maanparannusaineena. Ke 16.4.2025 klo 15-16 Jukka Kivelä, Helsingin yliopisto. Liity […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja, Ruokolahti
Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja, Ruokolahti
Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuuteen kiinteänä osana elintarvike-, ravintola- ja ruokamatkailuyritysten päivittäistä toimintaa ja kehitystyötä. Osallistujien ymmärrys vastuullisuudesta ja sen merkityksestä liiketoiminnalle kasvaa. Osallistujat saavat konkreettisia […]
Digitaaliset markkinointikanavat -webinaari, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat -webinaari, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]
2 tapahtumat,
Myyvä ruokalahja! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Myyvä ruokalahja! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Webinaariosuudessa käydään mm. trendit 2025, hyvän lahjatuotteen ominaisuudet ja esimerkkejä hyvistä lahjatuotteista meiltä ja maailmalta, asiakkaan tavoittaminen ja myyntikanavat. Työpajassa kehitetään uusia ja innovatiivisia elintarvikelahjaideoita, […]
Hyvä paha ruoka – tutkimustietoa ruoasta Tiedekulmassa, Helsinki ja etänä
Hyvä paha ruoka – tutkimustietoa ruoasta Tiedekulmassa, Helsinki ja etänä
Valmisruoat, lisäaineet, sokeri, suola, erilaiset dieetit – mitä ravitsemuksesta pitäisi tietää ja millaisia väärinkäsityksiä ruokaan ja syömiseen liittyy? Mitä tutkimus kertoo geenien ja ravitsemuksen yhteydestä? […]
2 tapahtumat,
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 4
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 4
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Lähiruokakioskin avajaiset Tukkutorilla Helsingissä
Lähiruokakioskin avajaiset Tukkutorilla Helsingissä
Uudenlainen, Uudenmaan lähiruokatuottajia voimistava, kiertävä kioski avasi pääsiäisenä Tukkutorille Kalasatamaan. Virallisia avajaisia juhlitaan 25.4. Tervetuloa paikalle tutustumaan kioskiin ja maistelemaan tuotteita! Lähiruokakioski on uudenlainen toimija […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Webinaari: Ruokastrategian ajankohtaistilaisuus
Webinaari: Ruokastrategian ajankohtaistilaisuus
Tervetuloa kuulemaan kansallisen ruuan pitkän aikavälin strategian valmistelun etenemisestä. Tässä tilaisuudessa ruokastrategiatyötä koordinoiva erityisasiantuntija Elina Ovaskainen ja kansliapäällikkö Pekka Pesonen keskustelevat kahvikupin äärellä strategiatyön ajankohtaisista […]
Digitaaliset markkinointikanavat -työpaja, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat -työpaja, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Raahe
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Raahe
Kala-alan yritys tai ammattikeittiön edustaja Pohjois-Pohjanmaalla – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on […]