35 tapahtumat found.
Välkommen med på lokalmatsträffen den 1.4.2025 till Seinäjoki! På Lokalmatsträffen år 2025 möts köpare och säljare igen! Evenemanget har arrangerats i 10-års tid i Seinäjoki. NYTT för […]
Hiiliviisas kiertotalous -hanke järjestää 2.4.2025 klo 13-15 Kuusamossa keskustelutilaisuuden, jossa suunnitellaan yhteiskäyttöisen koekeittiön perustamista Koillismaalle luonnontuotealan toimijoille. Koekeittiöllä tarkoitetaan luonnontuotteiden (elintarvikkeet, kosmetiikka ja eläinhoitovalmisteet) kehittämiseen […]
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]
Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa kevään maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa torstaina 3.4. klo 10.00. Ennuste arvioi ruokamarkkinoiden ja maatalouden lähivuosien näkymiä maailmantilanteessa, jossa epävarmuus ja […]
Tule päivitämään tietosi päivänpolttavasta aiheesta eli huoltovarmuudesta ruoka-alan näkökulmasta. to 3.4.2025, klo 12-15 Frami B auditorio, Seinäjoki Ohjelma Elintarvikeketjun toimintavarmuuden tekijät Csaba Jansik, Luke Elintarvikehuolto […]
Etsitkö uniikkeja ruokalahjatuotteita jälleenmyyntiin tai liikelahjoiksi? Varaa paikkasi virtuaalimessut -pilottiin 3.4. klo 15–18! Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden löytää laadukkaita paikallisia ruokalahjoja ja verkostoitua Saimaan alueen pienyritysten kanssa. […]
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 8.4.2025 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen aluksi kuulemme kansallisesti toteuttavasta vientiin ja kansainvälistymisen edistämiseen liittyvästä toiminnasta kolme puheenvuoroa: KASVUALUSTA-hanke […]
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
Kestävän ja kannattavan ruokajärjestelmän rakentaminen vaatii nykyisten ruoantuotantomenetelmien ja arvoketjujen kehittämistä ja uusien tuotantomenetelmien valjastamista ruokajärjestelmän käyttöön. Solumaatalous on lupauksia herättävä ruoantuotantotapa, joka osaltaan vauhdittaa […]
Ruoka 2025 on ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja […]
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
Väitöskirjatutkija ja Suomen ekosovellus Oy:n yrittäjä Jukka Kivelä kertoo, miten metsäteollisuuden sivuvirtoja voidaan käyttää luomutuotannossa maanparannusaineena. Ke 16.4.2025 klo 15-16 Jukka Kivelä, Helsingin yliopisto. Liity […]
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Kala-alan yritys tai ammattikeittiön edustaja Pohjois-Pohjanmaalla – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on […]