
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma, Vieremä
la 5. huhtikuun @ 11:00 - 14:30
TAPAHTUMAN TEEMA: “Resepti voi tulla kaukaa ja raaka-aine läheltä”
Suomi kansainvälistyy ja yhteisömme ovat entistä monikulttuurisempia. Maaseudulla tämä tuo mukanaan uusia yrityksiä ja työvoimaa rikastuttaen paikallista kulttuuria ja taloutta. Kyläyhteisöjen elinvoimaisuus lisääntyy ja palvelut monipuolistuvat. Kansainvälistyminen näkyy myös ruokailutottumusten muutoksena; kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia uusista makuelämyksistä, mutta samalla kestävästä kehityksestä ja paikallisten raaka-aineiden hyödyntämisestä. Tämä kehitys tarjoaa ruoka-alan toimijoille uusia näkökulmia ruoan jalostamiseen, tuotekehitykseen, palvelukonsepteihin sekä ruokakulttuurin rikastamiseen, joissa yhdistyvät kansainväliset vaikutteet ja suomalainen alkuperä. Tulevassa tapahtumassa keskitytään siihen, miten yhdistää kansainvälisiä ruokia ja paikallisia raaka-aineita rakentaaksemme yhdessä kestävämmän ja elinvoimaisemman ruokaketjun. Mikä onkaan parempi yhdistävä linkki kuin kokoontua yhteisen ruokateeman ja maistiaisten äärelle!
Lauantai 5.4.2025
Rientola, Koitontie 2, Vieremä
Ammattilaisosuus klo 11:00-12:30 | Kaikille avoin osuus klo 12:30-14:30
Kenelle: ruokatuottaja, yrittäjä, ammattikeittiön edustaja tai muuten kiinnostunut ruoasta ja yhteistyöstä ruokaketjun eri toimijoiden kanssa