Klusteritreffit – Ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjuun, Joensuu
Tervetuloa klusteritreffeille! Treffeillä kuullaan ja keskustellaan Itä-Suomen alueella tapahtuvasta työstä kasvisten viljelyn, käsittelyn ja jatkojalostuksen parissa. Päivän päätteeksi on mahdollista tutustua Jaakkolan elintarviketukun jatkojalostustiloihin. Päivän […]
Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo
Hiiliviisas kiertotalous -hanke järjestää 2.4.2025 klo 13-15 Kuusamossa keskustelutilaisuuden, jossa suunnitellaan yhteiskäyttöisen koekeittiön perustamista Koillismaalle luonnontuotealan toimijoille. Koekeittiöllä tarkoitetaan luonnontuotteiden (elintarvikkeet, kosmetiikka ja eläinhoitovalmisteet) kehittämiseen […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams
Ruokaprovinssi-kahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme mielenkiintoisia ruoka-alalla yrittäviä tai vaikuttavia henkilöitä ja opimme uutta ruoka-alan ilmiöistä. Kahveilla myös viihtyy! […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]