• Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo

    Hiiliviisas kiertotalous -hanke järjestää 2.4.2025 klo 13-15 Kuusamossa keskustelutilaisuuden, jossa suunnitellaan yhteiskäyttöisen koekeittiön perustamista Koillismaalle luonnontuotealan toimijoille. Koekeittiöllä tarkoitetaan luonnontuotteiden (elintarvikkeet, kosmetiikka ja eläinhoitovalmisteet) kehittämiseen […]

  • Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams

    Ruokaprovinssi-kahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena.  Kahvittelun merkeissä tapaamme mielenkiintoisia ruoka-alalla yrittäviä tai vaikuttavia henkilöitä ja opimme uutta ruoka-alan ilmiöistä. Kahveilla myös viihtyy! […]

  • Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]

  • PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus

    Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa kevään maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa torstaina 3.4. klo 10.00. Ennuste arvioi ruokamarkkinoiden ja maatalouden lähivuosien näkymiä maailmantilanteessa, jossa epävarmuus ja […]

  • Huoltovarmuusseminaari, Seinäjoki

    Tule päivitämään tietosi päivänpolttavasta aiheesta eli huoltovarmuudesta ruoka-alan näkökulmasta. to 3.4.2025, klo 12-15 Frami B auditorio, Seinäjoki Ohjelma Elintarvikeketjun toimintavarmuuden tekijät Csaba Jansik, Luke Elintarvikehuolto […]

  • Food Souvenir from Saimaa -virtuaalimessupilotti

    Etsitkö uniikkeja ruokalahjatuotteita jälleenmyyntiin tai liikelahjoiksi? Varaa paikkasi virtuaalimessut -pilottiin 3.4. klo 15–18! Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden löytää laadukkaita paikallisia ruokalahjoja ja verkostoitua Saimaan alueen pienyritysten kanssa. […]

  • Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams

    Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 8.4.2025 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen aluksi kuulemme kansallisesti toteuttavasta vientiin ja kansainvälistymisen edistämiseen liittyvästä toiminnasta kolme puheenvuoroa: KASVUALUSTA-hanke […]