
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
ma 14. huhtikuun @ 13:00 - 15:00
Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä maanantaina 14.4.2025 klo 13-15 järjestettävään verkkotilaisuuteen!
Vastuullisuustyö on erottamaton osa julkisen sektorin ruokapalvelujen arkipäivää. Ympäristövastuullisuuteen on kiinnitettävä huomiota enenevässä määrin ja julkisen sektorin toimijat joutuvat työssään toteuttamaan sekä strategista että konkreettista vastuullisuustyötä. Tämä ei ole aina helppoa ja vaatii paljon aikaa. Vertaisoppimisen ja hyvien käytänteiden näkyväksi tuomisen kautta voidaan ehkä hieman helpottaa monimutkaisella kentällä toimimista.
Tässä tilaisuudessa voit löytää inspiraatiota omaan työhösi uusista esimerkeistä.
Tilaisuuden puhujina ovat Elina Tarkkonen Palvelukeskus Helsingistä sekä Toni Liukkonen Rajala Artesan Oy:stä Keski-Suomesta.
Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu erityisesti julkisen sektorin ruoka-alan ammattilaisille niin ruokapalveluissa kuin hankinnoissa, mutta myös opetusalan ja kehittäjätahojen toimijoille.
Ilmoittautuminen viimeistään 10.4.2025 mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/133796/lomake.html
Tilaisuuden Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille perjantaina 11.4.
Tilaisuuden järjestää: Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi -hanke.
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa 14042025 (pdf)