Elintarvikealan toimija – varaudu vastuullisuusvaatimusten tuomiin myllerryksiin ja mahdollisuuksiin!, Teams
Haluatko oppia ennakoimaan ja arvioimaan liiketoimintaympäristössä vaikuttavia muutostekijöitä? Haluatko oppia huomaamaan vastuullisuuden kilpailuetuja ja välttämään virhearvioita? Tule mukaan maksuttomaan ennakointityöpajaan ti 18.3.2025 klo 9.00–12.00 ja […]
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kuopio
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams
Jatkamme 18.3.2025 klo 13-15 luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksien käsittelyä helmikuussa aloitetun keskustelun pohjalta. Aiheina mm. luomukeruun ryhmäsertifiointi, keruun sopimusmallin valmistelu, evästykset marraskuun Luonnontuotepäiville ja […]
Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, Oulu
Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla! Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma? Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan […]