
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, Oulu
ti 18. maaliskuun @ 16:30 - 20:00
Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla!
Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma?
Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan liittyviä puheenvuoroja, minkä jälkeen laitamme itsekin kädet jauhoihin, ja leivomme Go Arcticin johdolla voisilmäpullia.
Tilaisuuden ensimmäiseen osaan voi osallistua myös etänä.
18.03.2025 16:30 – 20:00
Hietasaaren Seelari, Puomitie 12, 90500 Oulu, Suomi
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!
Leivontatyöpajassa pääkielenä toimii englanti. Huomioithan, että työpajassa käsitellään vehnäjauhoja. Työpajaosuuteen mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Tilaisuus on suunnattu yrityksille, jotka toimivat elintarvikkeiden, ohjelmapalveluiden, ruoan tai (ruoka)matkailun alalla ja haluavat saada uusia kansainvälisiä asiakkaita. Tervetuloa mukaan myös muut aiheesta kiinnostuneet!
Tilaisuuden järjestäjinä toimivat hankkeet: Ehompi – Elinvoimaa maaseudulle uudistavilla palveluilla ja Parasta paikallista pöytiin.