
- Tämä tapahtuma on mennyt.
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3
ti 18. maaliskuun @ 09:30 - 10:30
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä kalankulutuksesta on? Miksi kalan hinta vaihtelee niin paljon?
Saat vastauksen näihin ajankohtaisiin kysymyksiin ETS:n Kalawebinaarin aamukahveilla, jossa puhutaan rehellisesti kuluttajien asenteista, kalaketjun vastuullisuudesta sekä kalan syöntiin liitetyistä riskeistä. Päivitä kalatietoutesi viimeisimmällä tutkitulla tiedolla!
Mikäli et pääse jokaiseen tapahtumaan, saat tallenteet ja esitykset katsottavaksesi myöhemmin. Ilmoittaudu ja katso osallistusmaksut!
Aika: ti 4.3 klo 9.30-10.30, ti 11.3 klo 9.30-10.30 ja ti 18.3 klo 9.30-10.30
Paikka: Teams
Ti 4.3 klo 9.30–10.30, Terveellisyys ja turvallisuus
Aloitussanat ja johdantoa teemaan, Sari Ollila, Helsingin yliopisto
Kalaa kannattaa syödä! Kotimaisen kalan riskit ja terveyshyödyt uusimman tutkimuksen mukaan
Tutkimusprofessori Johanna Suomi, Ruokavirasto
Ti 11.3 klo 9.30–10.30: Kuluttajien asenteet ja hinta
Suomalaiset haluavat syödä enemmän kalaa
Viestinnän asiantuntija Heli Nieminen ja toiminnanjohtaja Katriina Partanen, Pro Kala ry
Kalan hinta
Executive Vice President/Purchasing Director Toni Hukkanen, Kalaneuvos Oy
Ti 18.3 klo 9.30–10.30: Kalan vastuullisuus
Vastuullinen kalaketju
Head of Product Innovation Kai Rasi, Kalaneuvos Oy
Mikä on vastuullisesti pyydettyä kalaa?
Country Manager, Finland and Baltic States Johanna Vepsä, MSC – Marine Stewardship Council
Linkit webinaaritallenteisiin lähetetään viimeisen webinaarin jälkeen ja ne on katsottavissa kahden viikon ajan webinaarisarjan loppumisen jälkeen.