Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3

ti 18. maaliskuun @ 09:30 - 10:30

Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä kalankulutuksesta on? Miksi kalan hinta vaihtelee niin paljon?

Saat vastauksen näihin ajankohtaisiin kysymyksiin ETS:n Kalawebinaarin aamukahveilla, jossa puhutaan rehellisesti kuluttajien asenteista, kalaketjun vastuullisuudesta sekä kalan syöntiin liitetyistä riskeistä. Päivitä kalatietoutesi viimeisimmällä tutkitulla tiedolla!

Mikäli et pääse jokaiseen tapahtumaan, saat tallenteet ja esitykset katsottavaksesi myöhemmin. Ilmoittaudu ja katso osallistusmaksut!

 

Aika: ti 4.3 klo 9.30-10.30, ti 11.3 klo 9.30-10.30 ja ti 18.3 klo 9.30-10.30

Paikka: Teams

Ti 4.3 klo 9.30–10.30, Terveellisyys ja turvallisuus

Aloitussanat ja johdantoa teemaan, Sari Ollila, Helsingin yliopisto

Kalaa kannattaa syödä! Kotimaisen kalan riskit ja terveyshyödyt uusimman tutkimuksen mukaan
Tutkimusprofessori Johanna Suomi, Ruokavirasto

Ti 11.3 klo 9.30–10.30: Kuluttajien asenteet ja hinta

Suomalaiset haluavat syödä enemmän kalaa
Viestinnän asiantuntija Heli Nieminen ja toiminnanjohtaja Katriina Partanen, Pro Kala ry

Kalan hinta
Executive Vice President/Purchasing Director Toni Hukkanen, Kalaneuvos Oy

Ti 18.3 klo 9.30–10.30: Kalan vastuullisuus

Vastuullinen kalaketju
Head of Product Innovation Kai Rasi, Kalaneuvos Oy

Mikä on vastuullisesti pyydettyä kalaa?
Country Manager, Finland and Baltic States Johanna Vepsä, MSC – Marine Stewardship Council

Linkit webinaaritallenteisiin lähetetään viimeisen webinaarin jälkeen ja ne on katsottavissa kahden viikon ajan webinaarisarjan loppumisen jälkeen.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 18. maaliskuun
Aika:
09:30 - 10:30