Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 1.2.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
1 tapahtuma,
Elintarviketurvallisuus ja elintarvikelaki, Oiva-järjestelmä, Pohjois-Karjala
Elintarviketurvallisuus ja elintarvikelaki, Oiva-järjestelmä, Pohjois-Karjala
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 2.2.2021 klo 12.30 – 15.00 Paikka: Etäkoulutus […]
4 tapahtumat,
Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaari
Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaari
Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot. Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo […]
Vihannesviljelystä uutta suuntaa kasvinviljelytilalle, Pohjois-Karjala
Vihannesviljelystä uutta suuntaa kasvinviljelytilalle, Pohjois-Karjala
Pohditko uusia vaihtoehtoja tilallesi? Haluatko monipuolistaa viljelykiertoa? Tilaisuudessa haetaan taloudellisesti kannattavia kasveja ja yhteistyöverkostoja samassa tilanteessa olevien kollegoiden kanssa. Webinaari pidetään 03.02.2021 klo 9.00 - […]
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä, webinaari
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä, webinaari
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. […]
Luomutuotteiden jalostustoimintaan liittyvän luomusuunnitelman laadinta, Pohjois-Karjala
Luomutuotteiden jalostustoimintaan liittyvän luomusuunnitelman laadinta, Pohjois-Karjala
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika: 3.2.2021 klo 12.00 – 15.00 Paikka: Etäkoulutus […]
1 tapahtuma,
Liha-alan lainsäädäntö ja omavalvonta, Pohjois-Karjala
Liha-alan lainsäädäntö ja omavalvonta, Pohjois-Karjala
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 4.2.2021 klo 13.00 – 15.00 Paikka Etäkoulutus […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Suomi-brändillä maailmalle -nettiseminaari
Suomi-brändillä maailmalle -nettiseminaari
Tule linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta kanssamme! Etäyhteyksin järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivomme laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta […]
Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 1
Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 1
Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]
4 tapahtumat,
Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 10.2.2021 klo 8 – 12 ja […]
Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 2
Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 2
Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]
Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sisäiset audioinnit ja toimittaja-auditoinnit, Pohjois-Savo
Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sisäiset audioinnit ja toimittaja-auditoinnit, Pohjois-Savo
Ruokalaakso järjestää keskiviikkona 10.2.2021 klo 9-12 maksuttoman etäkoulutuksen elintarviketurvallisuusjärjestelmien sisäisiin audiointeihin sekä toimittaja-auditointeihin liittyen. Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Tutustu tarkemmin sisältöön ja ohjelmaan sekä ilmoittaudu
PuroMeetit neljällä paikkakunnalla, päivä 2
PuroMeetit neljällä paikkakunnalla, päivä 2
PuroMeeteissä tavataan yhteistyökumppaneita, tutustutaan, solmitaan kontakteja ja jaetaan vertaistukea. PuroMeetit järjestetään vuorovaikutteisina ZOOM-webinaareina. Jos koronatilanne sallii, 3. ja 4. PuroMeetit järjestetään neljällä eri paikkakunnalla yhtäaikaisesti: […]
3 tapahtumat,
Uudet myyntikanavat Pirkanmaalla -verkkotilaisuus
Uudet myyntikanavat Pirkanmaalla -verkkotilaisuus
Pientuottajien uudet markkinaväylät esittäytyvät verkkotilaisuudessa 11.2. klo 10 - 12. Myyntikanavien moninaisuus tukee pientuotantoa ja lähiruokayrittäjyyttä: näin tuottaja voi vertailla eri väylistä saamaansa hintaa ja […]
Innovatiiviset ruokaketjut – NYT!, Varsinais-Suomi
Innovatiiviset ruokaketjut – NYT!, Varsinais-Suomi
Miten älykästä erikoistumista ruoka-alan kilpailukyvyn eteen tehdään Varsinais-Suomessa, ja miten se hyödyttää sinua? Tule kuulolle torstaina 11.2. klo 13:00 – 15:30! Kutsumme osalliseksi kehittämiseen erityisesti […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Webinaari: Uusien proteiinikasvien mahdollisuudet elintarvikejalostuksessa ja ruokapalveluissa
Webinaari: Uusien proteiinikasvien mahdollisuudet elintarvikejalostuksessa ja ruokapalveluissa
Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvikejalostuksessa että ruokapalveluiden käytössä. Uusia ruokainnovaatioita kehitetään kovaa tahtia, erityisesti kasviproteiinien ympärillä. Mitkä kasviproteiinit ovat nyt kiinnostavia teollisuuden ja ammattikeittiöiden osalta? […]
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Biofach etäyhteyksin
Maailman merkittävin luomutapahtuma Biofach 17.-19.2. järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Näytteilleasettajaksi voi rekisteröityä messujen alkuun asti. Näytteilleasettajia rekisteröidään messujen alkuun asti. Tutustu tarkemmin https://www.biofach.de/en
Viljawebinaari
Viljawebinaari
Tapahtumassa kuullaan asiaa niin kansallisesta CAP valmisteluista kuin myös Euroopan viljamarkkinatilanteesta sekä kotimaan viljatasearvion käytöstä ja tulkinnasta. Vyr järjestää webinaarin viljamarkkinoista keskiviikkona 17.2.2021 klo 9-12. […]
Mylly -selvityksen tulosten julkistaminen webinaari
Mylly -selvityksen tulosten julkistaminen webinaari
Mikä on Pohjois-Karjalan viljatoimialan nykytilanne ja tulevaisuus? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan Mylly -selvityksen tuloksista. Mylly- eli Pohjois-Karjalan viljatoimialan kehittäminen -selvityksessä on kartoitettu nykyinen maakunnan tuotanto- […]
4 tapahtumat,
Saunamakumaailma-reseptikilpailun lanseeraustilaisuus
Saunamakumaailma-reseptikilpailun lanseeraustilaisuus
Onko sinulla takataskussasi resepti, joka sopii loistavasti saunomisen yhteyteen ja odottaa julkaisua maailmalle? Saunan asiantuntijayhdistys Sauna from Finland ry hakee nyt suomalaisilta yrityksiltä, yhteisöiltä ja […]
Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari
Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari
Tule kuulemaan miten on edetty koronasta huolimatta ja miten valmistautua tulevaan keruukauteen. Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari torstaina 18.2.2021 klo 12.00-14.30. Esillä kokemusten lisäksi […]
Lähiruokaa ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa
Lähiruokaa ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa
Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta niin yksityisiin kuin julkisiin ammattikeittiöihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita Lähiruokaa ammattikeittiöille -etätilaisuuteen 18.2.2021 klo 13 - 14.30. Tilaisuutta alustavat […]
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Luonnontuotteisiin perustuvien hyvinvointituotteiden valmistaminen I, Pohjois-Karjala
Luonnontuotteisiin perustuvien hyvinvointituotteiden valmistaminen I, Pohjois-Karjala
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään luonnontuotealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 22.2.2021 klo 9.00 – 13.00 Paikka […]
1 tapahtuma,
Miten saisimme kotimaista ja tervettä ja humalaa?
Miten saisimme kotimaista ja tervettä ja humalaa?
Kotimainen humala voisi tarjota viljelijöille uuden vaihtoehdon kasvintuotantoon sekä panimoille kilpailuetua erikoistumisesta. Humalaviljelmä tulisi perustaa Suomen olosuhteisiin sopeutuneilla ja oluen tekoon soveltuvilla terveillä kasvikannoilla. Kotimainen […]
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Lähiruokaa jatkojalostajalle, Pohjois-Pohjanmaa
Lähiruokaa jatkojalostajalle, Pohjois-Pohjanmaa
Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta elintarvikejalostajille ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita 25.02.2021 klo 13.00-14.30. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat: Kotirannan vihannesjaloste Feelia Oy, Jukka Ojala Vihannesviljelyn […]