Anne Matilainen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista kertoi Ruokasektorin koordinaation Tutkimustiistaissa riistan lihaan liittyviä kuluttajien näkemyksiä ja lihan myynnin potentiaalia otsikolla: Riistaa tarjolle? – hirvenlihan kuluttajasegmentit. Annen esitysslidet (pdf).
Saatat myös pitää
Helsingissä, maa -ja metsätalousministeriön Pajassa, 27.11.2019 pidetyn seminaarin esitykset ja tallenne ovat nyt katsottavissa. Tilaisuuden järjestivät valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke ja TEM toimialapalvelu. […]
Miniseminaarin tallenteet ja esitykset ovat nyt ladattavissa. Videot avautuvat klikkaamalla esityksen otsikkoa. Tilaisuuden avaus, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, esitys […]
ArtesaaniruokaSM -kilpailu on tarkoitettu elintarvikejatkojalostajille, ruokayrittäjille, jotka valmistavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, laadukkaasti, ilman lisäaineita. ArtesaaniruokaSM -kilpailu toimii yrittäjälle mm. kehittämisen työkaluna. […]
Yhä useampi asiakas edellyttää nykyään jonkinlaisen sertifikaatin takeeksi ostamansa elintarvikkeen turvallisuudesta ja esimerkiksi eurooppalaiset kauppaketjut hyväksyvät valikoimiinsa enää vain vähäisessä määrin sertifioimattomia […]