Anne Matilainen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista kertoi Ruokasektorin koordinaation Tutkimustiistaissa riistan lihaan liittyviä kuluttajien näkemyksiä ja lihan myynnin potentiaalia otsikolla: Riistaa tarjolle? – hirvenlihan kuluttajasegmentit. Annen esitysslidet (pdf).
Saatat myös pitää
Mistä ruoka tulee? Mitä lehmät syövät? Haiseeko sika pahalle? Miltä tuntuu hevosen turpa kämmentä vasten? Mitä muuta kuin ruokaa maaseudulla tuotetaan? Millaisia […]
Lähiruoan valtakunnallisessa koordinaatiohankkeessa on uudistettu lähiruoasta kertova Aitoja makuja -viesti. Käyttämällä Aitoja makuja -viestiä pienet elintarvikeyritykset voivat korostaa lähiruokaan ja omiin tuotteisiinsa […]
Päivän aikana vaihdettiin kokemuksia, keskusteltiin toimintatavoista ja tulevaisuudesta. [rss-cut] REKO-renkaiden* määrän kasvu on ollut huimaa: viime vuonna näihin aikoihin oli 17 rengasta […]
Nina Grönqvist Helsingin yliopistosta esitteli maisteritutkielmaansa liittyviä tuloksia Ruokasektorin tutkimustiistaissa 3.9.2024. Nina on tutkinut REKOn liiketaloudellista merkitystä seuraamalla REKO-renkaiden ryhmissä tapahtunutta myyntiä […]