Anne Matilainen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista kertoi Ruokasektorin koordinaation Tutkimustiistaissa riistan lihaan liittyviä kuluttajien näkemyksiä ja lihan myynnin potentiaalia otsikolla: Riistaa tarjolle? – hirvenlihan kuluttajasegmentit. Annen esitysslidet (pdf).
Saatat myös pitää
Ruoka on parhaimmillaan elämys, johon kytkeytyy tarina sen alkuperästä ja tekotavasta: mistä raaka-aineet ovat peräisin, kuka sen on tehnyt ja millä tavalla […]
Mikä on sinun suosikkisi? Facebook-kampanja kiinnosti kuluttajia. [rss-cut] Perinteisistä herkuista kiinnostunut yleisö valitsi kesäkampanjassa kymmenen nimisuojatun suomalaistuotteen joukosta selväksi suosikikseen karjalanpiirakan, annetuista […]
Ruokasektorin koordinaatiohanke järjesti 19.4.2021 valtakunnalliset kala-alan hanketreffit. Tavoitteena oli mahdollistaa erityisesti kalan jalostukseen keskittyvän hanketreffien avulla kokemuksien vaihtoa ja jakoa sekä auttaa […]
”Ammattikeittiöt ovat se meidän juttu”, tiivistää markkinointipäällikkö Henri Huttunen Marjavasu Oy:n asiakaskunnan. Alkuvuosien mustaherukkamehusta on edetty suunnitelmallisesti kohti tuotevalikoimaa, joka vastaa ammattikeittiöiden […]