Kuusenkerkkä ja nokkonen Tutkimustiistaissa

Susan Kunnas Luonnonvarakeskukselta avasi luonnontuotteisiin liittyvää tutkimustietoa otsikolla ”Kuusenkerkän ja nokkosen laadunhallinta arvoketjussa” 7.3.2023. Esitys käsitteli yleisesti laadunhallintaa sekä erityisesti kuusenkerkkä- ja nokkosraaka-aineen erilaisten käsittelyvaiheiden vaikutuksia raaka-aineen ja tuotteen laatuun.

Esityskalvot (pdf)

Tallenne on katsottavissa 21.3.2023 asti https://youtu.be/7SEz9iupbYI

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Seuraavat tilaisuudet on 4.4., 2.5. ja 6.6.