Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta. Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista […]
Makujen polku -tapahtuma, Kouvola
Makujen polku -tapahtuma on kaikille avoin mahdollisuus tutustua lähellä tuotettuun ruokaan Kouvolassa 20.4.2024 klo 10-15 Kohoa Synergiakeskuksessa (Kauppalankatu 13) ja kävelykatu Manskilla. Tapahtumassa on myynnissä […]
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Elintarvikealan yritysten vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvät rahoitusmahdollisuudet -webinaari
Hybriditilaisuudessa käydään läpi elintarvikealalle kohdennettuja vienninedistämisen rahoituksia ja muita palveluita. Tilaisuuden tavoitteena on, että viennin kentällä olisi yhteinen jaettu kuva tämän hetken ja lähivuosien rahoitus- […]
Vuoropuhelua ruokajärjestelmästä – kuinka saamme strategian ja käytännön kohtaamaan?
Huhtikuun Maaseutuverkoston verkostoaamussa käymme vuoropuhelua ruokajärjestelmästä. Kuinka ruoantuotannon pitkän aikavälin strategia näyttäytyy alkutuotannon arjessa? Mikä strategiassa motivoi yrittäjää? Entä millainen puhe saa muutosta aikaan? Maa- […]
Osallisuus reilun ruokapolitiikan tekemisessä
Ilmastokestävän ja reilun ruokapolitiikan tekeminen edellyttää erilaisten näkökulmien huomioimista. Suomessa on pitkät perinteet sidosryhmien osallistumisesta politiikan valmisteluun ja innostavia kokeiluja on tehty esimerkiksi kansalaisraatien hyödyntämisestä […]
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuus
Tervetuloa Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuuteen maanantaina 6.5. klo 14-16. Aika: Maanantai 6.5.2024 klo 14.00 – 16.00 Paikka: Tilaisuus järjestetään Teams-verkkoseminaarina. Maa- ja metsätalousministeriön asettaman lihan kestävyyskriteerien työryhmän […]
Yhteinen terveys: maa, ruoka, ihminen – vuorovaikutustapahtuma, Hyvinkää
Tervetuloa 7.5.2024 klo 10-16 Hyvinkään Palopurolle, Knehtilän tilalla tapahtuvaan yhteisen terveyden (One Health) vuorovaikutustilaisuuteen. Tilaisuuden järjestävät Argumenta-hanke ”Terve ympäristö terve ihminen” sekä Strategisen tutkimuksen ohjelma FOOD. […]
Kestävän matkailun minimessut, Helsinki
Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun mahdollisuudet? Tule mukaan Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan […]