SratKIT-hankkeen päätöswebinaari
Tervetuloa StratKIT-hankkeen järjestämään kansainväliseen loppukonferenssiin 13.10.2021, klo 10.30-13.30 (Suomen aikaa). Mitä kestävän julkisen ruokailun edistämiseksi on tähän mennessä tehty ja mitä tästä eteenpäin tulisi tehdä? […]
Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus -julkistamistilaisuus
Korkeakouluopiskelijoiden ruokailun järjestämistä ohjaava ruokailusuositus, ”Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta”, on uudistettu. Suositus määrittää, miten ateriatukeen oikeuttava opiskelijaruokailu järjestetään laadukkaasti, opiskelijoiden hyvää ravitsemusta, hyvinvointia ja opiskelukykyä […]
Hiilestä kiinni -aamukahvit: Ilmastokestävä maatalous turvemailla
Maa- ja metsätalousministeriö järjestää syksyn mittaan tiiviitä aamukahvitilaisuuksia, joissa samantapaisiin teemoihin keskittyvät Hiilestä kiinni –hankkeet saavat mahdollisuuden esittäytyä. Aamukahvisarjan tavoitteena on avata laajan Hiilestä kiinni […]
Papuja pallon parhaaksi – yleisöluentosarja, osa 3
Papupolitiikka ja -talous: Maatalous, elintarviketeollisuus, kuluttajat Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Suosittu yleisöluentosarja tulee taas – seuraa etäyhteyksin! Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan palkokasvien roolia […]
DigifoodEX: Kaikki tarvitsevat myyntitaitoja – miten myyntiä tehdään digiaikana (tukitreenit), Uusimaa
Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]
DigifoodEX: Kaikki tarvitsevat myyntitaitoja – miten myyntiä tehdään digiaikana (sparraustyöpaja), Uusimaa
Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]
Sustainable food value chain management: beyond standardized frames of sustainability – online
This seminar is targeted at both academic and non-academic audiences to generate novel perspectives on the future of sustainable food value chain management. “We observe […]
Rahoitusinfo – ajankohtaista asiaa rahoituksista elintarvikealan yrittäjille /maaseutuyrittäjille, Kaakkois-Suomi
Suunnitteletko yrityksesi kehittämistä tai investointeja? Liittyykö yrityksesi kehittäminen esim. digitalisaatioon, uudenlaisiin energiaratkaisuihin tai omistajanvaihdokseen? Tässä webinaarissa kerromme maaseuturahaston erilaisista mahdollisuuksista rahoittaa yritysten investointeja ja kehittämistä […]
Protein Transition in Food Systems and Sustainability
Leg4Life project (Legumes for Sustainable Food System and Healthy Life) organizes a seminar to discuss about protein transition - shifting the emphasis of protein consumption […]
Vastuullisuus julkisissa hankinnoissa (SY)
Suomen Yrittäjät järjestää etäyhteyksin Vastuullisuus julkisissa hankinnoissa -tietoiskun 26.10. klo 9.30 - 11. Julkiset hankinnat tarjoavat merkittävää bisnestä yrityksille. Tähän mahdollisuuden kannattaa tarttua. Samalla vastuullisuusvaatimukset […]